THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 27. toukokuuta 2017

Kusetuksen alkeita maassa nimeltä Suomi Finland

Taas on uutisissa ollut vaikka mitä miten ihmisiä voidaan kusettaa ja käyttää hyväksi.
Toisaalta ketkä ei saa töistä edes palkkaa ovat huonoja veronmaksajia kun hyvät veronmaksajat jotka hyötyy orjista tai paskapalkkaisista on taas hyviä veronmaksajia vaikka kunnankin töissä miten toiset asian ajattelee kuin pienet vauvat. 

Esim. Kunnanjohtaja saa palkkaa 13500€/kk on hyvä veronmaksaja kun taas sen alaisena palkattomiatöitä tekevä työmarkkinatuki n. 550€/kk käteen +9€ kulukorvaus päivässä on huono veronmaksaja vaikka olisi työuraa takana yli 30 vuotta. Sitten hyvät veronmaksajat voi sanoa me elätämme köyhät ja työttömät koska olemme hyviä veronmaksajia kun huonot veronmaksajat joille emme halua maksaa edes palkkaa tai sitten maksamme täyttä paskaapalkkaa jotta voimme vielä bonuksena haukkua nämä orjat ja köyhät että miksi ei työ kelpaa koska Kiinassakin Nokian mega bisneksen loivat sadattuhannet Aasialaiset orjat kurjissa oloissa n. 100€/kk palkalla asuen täysin paskissa olosuhteissa monien tehden samalla itsemurhia, huippu älyköt sanoo tähän fantastista aina.

JA Tehkää oikeusasiamiehelle ja aluehallintovirastoon kanteluita rohkeasti vaan kuten todella monet tekee sekä netissä voi kertoa kaiken myös kansanedustajille tiedoksi, liitoille, toimittajille ja kenelle vaan. Toisaalta jokainen Suomen kunta pitäs haastaa oikeuteen mutta mitää tekee kunnan johtajat, no ei mitään.

Kommentti: Ainoa syy työllisyyden nousuun: Jo joka neljäs nainen on osa-aikatöissä


Mielipide: Orjatyökokeilu tulossa Poriin elokuussa

Tossa toiset on kertoneet  somessa mm. Porista että on kysytty palkattomantyön jälkeen vaikka 6-12kk jälkeen että kuinka on työ vaikuttanut elintasoon eli 9€ päivä kulukorvaus. Tämmöisiä SIKOJA sanon suoraan on Suomessa paljon jotka elää tämmöisessä maailmassa luit oikein työelämässä kunnissa&valtion töissä. En epäilisi yhtään että tutkittu omat puhelimetkin sekä syytetty alkoholismista johtajien/esimiesten toimesta vaikka henkilöt ei ota koskaan ennen työpäivää alkoholia :D :D :D 
Yritä tässä sitten pitää pokeria näitten umpi idioottien parissa töissä. Sitten ihmetellään kun monet on migreeni yms. sairaslomilla kun maanantai aamuna on v-käyrä aivan tapissa että taas tonne hullujen pariin on mentävä. Mutta on miulla kavereita joilla on hyvät osastot sekä työkaverit vaikka muu johto on täynnä outoja tapauksia päällikkö sekä johto armeijoineen etenkin kunnan&valtion suojatyöpaikoissaan jota eivät itse tajua tai eivät halua tajuta. Sitten eläkkeelle ja nytkin moni saanut kovapalkkainen saanut eläkkeen jopa ex-töistä ja eihän ketään palkattu tilalle samalla nimikkeellä ja samalla palkalla tietenkään kun pitäs keksiä niit töitä joita tätä ennen oli vuosikymmeniä ;-)

Monet haluaa nytkin ihan palkkatöistä pois heti jos tulee vaan mahdollisuus kun rohkeutta ei ole ottaa lopputiliä. Ei tätä tajua koskaan karpaattien nerot ja ajatusten tonavat jotka on vielä lukeneita etupäässä eli super älykköjä kun taas muut on surkeita luusereita !

Veli-Matti Oksanen (sd.)
Viime viikolla monet mediat uutisoivat hallituksen uudesta työllisyyden parantamiskeinosta. Hallituksen esittämän kokeilun tavoitteena on antaa pitkäaikaistyöttömät kaupungin ja yritysten palkattomiksi työntekijöiksi kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan.
Rauma ilmoitti kieltäytyvänsä kokeilusta, koska Raumalla työllisyys on elpynyt ilman tätä kokeilua varsin positiivisesti. Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ilmoitti kannattavansa kokeilun toteuttamista Porissa ja kannustavansa porilaisia päättäjiä kokeilun edistämiseen.
Käsi ylös siellä kahvipöydässä, moniko teistä olisi valmis tekemään työtä pelkällä työttömyysturvalla ja yhdeksän euron kulukorvauksella? Ja nyt kun kukaan teistä ei kättään nosta, niin miksi jonkun muun pitäisi tehdä täysiä työpäiviä alle 750 euron nettotuloilla, joista ei kerry eläkettä, vuosilomaa, työssäolopäiviä liiton kassaan eikä edes oikeutta työterveydenhuoltoon.
Kuinka yksikään päättäjä voi tukea palkattomien työntekijöiden antamista yrityksiin korvaamaan palkkatyötä!
Niin ja siitä kokeilusta vielä: kokeilussa kaupunki siis päättää kuka menee mihinkin ja kieltäytymisestä seuraa karenssi eli päivärahojen katkeaminen määräajaksi.
Kansainvälisten (YK, ILO, OECD, ihmisoikeusjärjestöt ja niin edelleen) määritelmien mukaan orjuus on:
1) työtä, josta ei voi kieltäytyä,
2) työtä, josta ei saa riittävää toimeentuloa,
3) työtä, johon ei voi vaikuttaa,
4) työtä, jota ei voi valita,
5) työtä, johon joutuu pakotettuna,
6) työtä, josta kieltäytymisestä seuraa rangaistus.
Haluaako Porin kaupunki todellakin nykyaikaiset orjamarkkinat valloilleen? Sanotaan ei palkattomalle työlle.
No mitä Pori tehnyt kuten monet muutkin kunnat samalla. No tietenkin nostaneet toisille palkkaa koska vastuut kasvaa ja siksi saatava orjia tai annettava kenkää toisille :D

Porin kaupunginjohtajille roima palkankorotus: 1000 € / kk – ”Ihmiset eivät ole oikein ymmärtäneet”


Nyt joku kokkari tai muuten uusiliberaati höyrähtänyt sanoo ihmiset on kateellisia vaan, paskat ole koska muutenhan ihmiset olisi olleet kateellisia Hitlerille ja Nikolai Causesculekkin sekä näiden alaisilleen kun kyykyttäminen oli toisille elämäntapa jotta hei me tienataan tällä kun käytetään vallan/systeemin/politiikan avulla ihmisiä hyväksi.


uusintana : YLIOPISTOUUDISTUKSEN MYÖTÄ YLIOPISTON HALLITUKSEN KULUT SATAKERTAISTUIVAT JA REHTORIN PALKKA NOUSI YLI PUOLELLA. JOHDOLLE PUUHATAAN LISÄKSI UUTTA BONUSJÄRJESTELMÄÄ. MYÖS LAITOSJOHDON PALKAT NOUSIVAT, OPETTAJIEN JA TUTKIJOIDEN EIVÄT.


Turha edes arvata miten paskapalkkaisten palkoille käynyt ;-) Moni jotka päässeet koko Suomessa mitä tiedän eläkkeelle ovat sanoneet jopa 30 vuoden työuran jälkeen että eivät kuse edes ex-työpaikkaan päin on totuus mutta eihän totuuksia haluta puhua suoraan Suomen kielellä kuten yritän vääntää.

Eli täälläkin näitä valopäitä vasta riittääkin ja pitkää työpäivää tekevät kärsivät kaikesta eli ahkerat kun toiset käyttää vaan systeemiä hyväkseen vuosikymmeniä vallan, nimikkeen ja suhteiden avulla :-/
Eli syyttömät kärsii toisten ansiosta ja tämä koskee lähes kaikkia työpaikkoja :-/


Ravintola pyörinyt kuukausia turvapaikanhakijoiden ilmaisella työvoimalla – työministeriön palkitsemaa työkokeilua alettu käyttää hyväksi

Lahtelaisessa ravintolassa on syksystä lähtien ollut "työkokeilussa" turvapaikanhakijoita, joille on maksettu palkkaa nolla euroa. Aluehallintoviraston tarkastaja pelkää, että ilmi tulleet tapaukset kertovat laajemmasta hyväksikäytöstä.
Lue tästä alta lisää
Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-9630144

Jari Lindström vastaa ryöpytykseen ”orjatyöstä”: ”Kokeilulla ei saa korvata palkkatyötä”

Kaikki tämän tajunneet vuosikymmeniä että ei saisi mutta näin tehty ja tehdään koska ei vallassa ja päättävissä elimissä monet välitä paskan vertaa kuin omasta minästä ja edusta vaikka miten toiset kärsisivät on totuus :-/

Lue tästä alta lisää bull shittiä Suomeksi.Levätkää nyt monet ja monet kyykyttäjät viikonloppu jotta taas maanantaina pääsette kyykyttämään sekä hyväksi käyttämään kovan palkanne eteen toisia vain ja ainoastaan asemanne johdosta kun ihmisillä ei ole vaihtoehtoja, vmp nää touhut sanon miljoonas kerta.


Ei kommentteja: