THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Tänään kerkeää vielä monet tuhota monen ihmisen elämän täydellisesti - karenssia vaan kehiin tai pakkotöitä kehiin ilman palkkaa tietenkin

Tänään vielä voi moni karpaattien nero ja ajatusten tonava tuntea töissään itsensä tärkeäksi kun antaa karenssia tai valtavamäärä on palkatotmissa töissä kyykytettävän tai pakotettuna näihin Suomeksi hevonpaskan moniin touhuihin, sen jokainen ymmärtää jos joku haluaa itse jotain vapaaehtoisesti mutta että palkatotmiin töihin ja pilipali kursseille pakosta ei ymmärrä kukaan muu kuin umpiporvari natsi. 

Olenko sanonut että jokaisessa ex-työpaikassakin on ollut palkattomia orjia ja en tarkoitas edes koulutukseen liittyviä harjoittelijoita.

Viimeisessä työpaikassa sihteerien kanssa sanottiin yhdelle orjalle että myö ei pakoteta 3kk töihin josta ei mitään hyöytyä ja sanoin vaan tossa on huone&mikro ja puuhaa jossa vaan kirjataan tietoja eli ei vaadi mitään että aivan sama teetkö mitään vai et vai surffailet päivät palkattomana orjana. Eihän tätä ymmärrä kovapalkkaiset johtajat&päälliköt  sanottiin paskapalkkaiset keskenään kun ei niitä kiinnosta koko asia kuin muutamaa kymmentä prosenttia vaan joilla on sentäs empatiaakin.

Uusintana tämä, monet ei ymmärrä että ei kaikki saa edes toimeentulotukea vaikka tilillä olisi 0€ rahaa eli ainut vaihtoehto on myydä omaisuutta tai ryhtyä varkaaksi, tai mitä naiset teki esim. Neuvostoliitossa monet ennen jotta eivät saaneet kenkää eli rahaa köyhään elämään :-/ Omistusasunto ei vaikuta toimeentulotukeen mutta etsikään lisätietoa netistä jos ei omapää riitä mikä vaikuttaa ja mikä ei, tämän tiedon etsiminen ei vaadi nasan astronauttitutkintoa ja koulutusta.

Eiköhän tänäänkin monen elämä tuhoudu täydellisesti kyykyttäjien toimesta :-/


Lukijat avautuvat: "TE-toimisto pamautti mitään kyselemättä kolmen kuukauden karenssin"

Työttömyystuen hakeminen koetaan usein vaikeaksi, virastojen ohjeet epäselviksi ja karenssipäätökset mielivaltaisiksi. Moni Ylen lukija kertoo jääneensä tukimottiin, jossa rahaa ei tule mistään, luottotiedot menevät ja pahimmassa tapauksessa kotikin lähtee alta.

"Työkkäristä emme ole saaneet mitään apua, 
pelkkää karenssilla uhkaamista ja haukkumista."
Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-8251755


”TYÖELÄMÄKOKEILU PUHDAS ORJATYÖN MALLI” – AKT:N PIIRAINEN EHDOTTAA UUTTA SUURTA LAKKOA HALLITUSTA VASTAAN


Tämän tajuaa jokainen paitsi umpiporvari natsit :-/

Lue tästä alta lisää.


ASUMISTUISTA PERUS INFOA :

Yhden kansanedustajan sivuilta kopio : "Orpo on vähän alisuorittanut näillä kyselytunneilla, mitä tulee asumisen tukijärjestelmiin - vastikään hän antoi ymmärtää, että asumisen tuet kattavat 100% asumisen menoista. Kun Li tänään tenttasi, että mitä asumisen tukia valtiovarainministeri mahtaa tarkoittaa, hän nimesi "toimeentulotuen asumislisän".
Yritä nyt näiden kanssa rakentaa järkeviä systeemejä, kun eivät edes tiedä, mitä tukia ovat leikkaamassa.

Ja taas kokoomuslainen joka luulee että ihmiset saa asumistukea täyden 100%, vmp ja tätä kun kuuntelee töissäkin vuosikymmeniä niin suuren osan kansasta mitta on niin täynnä kuten Neuvostoliitossa ja DDR:ssä ihmisten mutta miksi koulutetut paskanjauhajat Suomeksi ei ymmärrä perusasioista monestikkaan ja eikun palaverista toiseen vaan leikkimään päällikköä joita on monen työtehtävät oikeasti etenkin valtiolla&kunnissa ketkä ei tee ns. "tuottavaa työtä". 

Ei kommentteja: