THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Mikä ihmisiä vaivaa? Onko tuttua

Mikä ihmisiä vaivaa? Lukijat paljastavat tuttavien ja sukulaisten röyhkeimmät pyynnöt


Kaikkein paras on kun töissäkin sadat ihmiset kantaa töihin mikroja ja kaikkea sekä lasten mikroja kuin aivottomat hölmöt kun on vain joku päälliköstä johtajaan oleva nimike. Sitten voit asentaa vaikka 4 mikroa viikon kun asennat kaiken uudestaan ja kymmeniä ohjelmistoja sekä suosikki listoja ja otat backuppeja datoista. Kun sanot en tee saat pelkät veet 99% aina vastauksena että oletpa paska.

Joissakin rivitaloissa on ollut ovessa lappu että tämä ei ole mikään 24/7h it-yritys ja monet lupaa rahaa ja kysymys ei kavereista edes ja joillekkin firmoille kun tehnyt kotisivuja kuukausia sanotaan saat sitten hyvin rahaa mutta kun pitäs maksaa rahaa paska ole kertaakaan sitä näkynyt 30 vuodessa mutta itse haluavat kaikesta aina rahaa ja monethan ei pese edes vanhempien ikkunaa jossa menee muutama minuutti aikaa :-/

Sitten jotkut sanoo kuin aivottomat hölmöt että hän teki ruokaa jossa menee vähän aikaa kun itse katsoo satoja tunteja kaikkea tai että tossa on pullakahvit.

Työttömien pajoillakin tai muualla ihmiset joutuu tekemään palkattomiatöitä kun jotkut kapot kyttää vieressä joille kyllä on varaa maksaa palkkaa, yksikin nuori ja näitä riittää tempas lapiolla päähän yhtä kapoa ja haki lääkäriltä sairaslomaa jotta ei tarvii olla ihmisten kyykytettävänä vuodesta toiseen ja pyöriä rinkiä palkattomissatöissä kun toiset saa sitä palkkaa josta kertyy lomat sekä eläkekkin.

Mutta tämä on Suomi Finland ja kaikkeen on tottunut lapsesta asti.

IT-asiantuntijoille satelee pyyntöjä: ”Voisitko vilkaista”

”Olen ollut runsaat 30 vuotta tietokonetöissä, siitä suurimman osan omassa firmassa. Kun ammattini selvisi taloyhtiössäni, alkoi naapurien soittelu: ”voisitko vilkaista”. Hoidettuani hommat ilmoitin aina, etten veloita naapureilta mitään. Koska olen miespuolinen, niin naapurini tarjosivat yleensä tässä vaiheessa viski- tai konjakkipulloa. Ilmoitettuani, etten käytä alkoholia, saattoi naapuri kohta ilmestyä oveni taakse 2 euron Coca-Cola-pullo kädessä. Ettei ihan ilmaiseksi kuitenkaan”, nimimerkki pee-see kertoo.

”IT-alalla työskentelevänä tulee vähän väliä ties mitä pyyntöjä taikoa 10 vuotta vanhasta tietokoneen romusta uusinta uutta. Tietysti ilman, että siihen penniäkään sijoitettaisiin tai suorituskyvyn optimointiin käytetyistä tunneista maksettaisiin senttiäkään. Monen tunnin savotan jälkeen kahvikuppi on riittävä kiitos, etenkin kun en kahvia juo. Ja heti jos koneeseen mitään ongelmaa ilmenee, niin pitää olla valmis vastaamaan puhelimeen vuorokauden ympäri ja neuvomaan tuntikausia puhelimessa tietokoneen käyttöä. Ei vaikuta, vaikka olet ulkomailla lomalla – puhelinkonsultaatiota pitäisi antaa ja maksaa pari euroa minuutti itse siitä vastatusta ulkomaanpuhelusta”, nimimerkki aateekoo ukko kertoo.

Täällä hyviä kommentteja.Sitten monet näistä on kyykyttämässä työttömiä palkattomissa töissä jotta ei palkkaa nauttivilta vaan oteta mitään pois ja sitten kun jotkut tempoo turpaan palkattomissa töissä jopa naisiakin nuoret ollaan hoomoilasena että miksi et tottele häntä.


MIELISAIRAS SUOMI

Olen kuunnellut yli 20 vuotta poliitikkojen huutoa työllistämisen helpottamisesta ja yrittäjäksi ryhtymisen helpottamisesta, ja kuinkahan on siinä ajassa käynyt? Aivan.

Lähde : http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/06/mielisairas-suomi.html

Ja työttömät lähettämään seuraavaksi työhakemuksia ja tuleeko niitä 16,8 miljoonaa noin vuodessa ja miten tämmöisiä voi edes keksiä toiset, joku kun asuu vaikka Sulkavalla niin siinäpä sitten niitä monet työttömät lähettää ajankuluksi ympäri Suomea jotta saa tuen mutta eivät koskaa voi lähteä työnperässä kaikki riippuen asuuko yksin, naimisissa, lasten takia, omistusasunto, elämäntilanne ja asuntoja monia ei osta kukaan monissa paikoissa ja firmat polttaa päreet kun tukehtuvat jonnin joutaviin työhakemuksiin.

Tempoilua ja täyskäännöksiä

Jatkossa työttömän pitäisi hakea kolmen kuukauden aikana vähintään kahtatoista työpaikkaa. Jos työtön ei näin tekisi, hän menettäisi työttömyyskorvauksensa 60 päiväksi. Työttömälle tulisi myös velvollisuus ilmoittaa työvoimaviranomaisten verkkopalvelussa omasta aktiivisuudestaan vähintään kerran viikossa.
Maamme jokaisen 350 000 työttömän on siis haettava kolmessa kuukaudessa kahtatoista työpaikkaa ja raportoitava toiminnastaan sähköisesti. Työnantajat tulevat saamaan kolmessa kuukaudessa 4,2 miljoonaa hakemusta ja vuodessa 16,8 miljoonaa. Työvoimaviranomaiset pääsevät tutustumaan viikossa suunnilleen 350 000 aktiivisuusraporttiin. Hallitus ei ole tainnut miettiä kuka ne hakemukset ja raportit lukee. Työnantajat eivät ainakaan, sillä he eivät jatkossa laita avoimia työpaikkoja työvoimapalvelujen sivuille. Raporttien suhteen tietysti luotetaan tuttuun tapaan siihen, että tietotekniikka sen hoitaa, vaikka mitään järjestelmää ei ole edes suunnitteilla.
Lähde : http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/05/04/tempoilua-ja-tayskaannoksia/Ei kommentteja: