THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 20. toukokuuta 2017

Ilmaistatyövoimaa tulossa lisää markkinoille - Väite: Työttömän kiusaaminen on oikeasti hallituksen tavoite – ”Kiero logiikka pakottaa”

Tarkoittaa että yritykset ampuu aseella omaan nilkkaan eli saavat umpi paskan maineen ja näitä yrityksiä kartaa kaikki viimoiseen asti kunnes totuus paljastuu minkälaisten hullujen kanssa on tekemisissä :D

Toisaalta nytkin on varmaan joka kunta samanlainen ja mitä tekee Suomen kunnan johtajat yhdessä, ei mitään kunhan itselle vaan tulee rahaa jatkuvasti valtavia määriä  jota kutsutaan palkaksi ;-)

Ja alla oleva työttömien kiusaaminen on tarkoituksen mukaista sontaa mutta moniahan kiusataan töissäkin jatkuvasti ja keksitään johdon toimesta väitteitä joissa ei mitään perää. Muistan kun jo noin vuonna 1992 töissä yksi pomo tuli Ruotsin seminaari risteilyllä haukkumaan miut että juon viinaa kun kaikki oli kännissä kuin käet Jertec firman kutsumana, olin ainut joka oli laivalla selvinpäin ja lähdin itku kurkussa hyttiin narsisti johtajan takia.

Myynnin johtajat sanoi hyö lähtee tempasee sitä narsisti sikaa Mikkelistä turpaan joka oli kauhea sika sanoivat kaikki muutkin jolla oli valta/titteli noussut päähän kuin kusi. Mutta työelämässä on nähty niin paljon ja nytkin monet saaneet onneksi eläkkeen mm. valtion töistä ja sanoneet eivät kuse edes ex-työpaikkaan kohti koskaan ja yhdessä paikkaa jossa olin on palkattu oikea kansanmies johtajaksi joka miusta hyvä jos saisi järkeä kaikkeen (y)

Sanon uudestaan ja uudestaan että yrittäkään pitää puolianne tässä kaaoksessa että  nämä koskee kaikkia ketkä on vain te-keskuksen listoilla ja kyllä mie kerron täällä aina positiivisiakin uutisia kuten vuosi sitten juttelin kahden kivan naisen kanssa TYP=työvoiman palvelu keskuksessa että missä niitä töitä on ja siksi puuhailen omalla pihalla kaikkea jotta on touhua (y) Ja kunnan sakkomaksu ei ole mitään jos kunnan uudellekkin johtajalle annetaan yli 10 000€/kk palkkaa jatkossa :-/ Kysymys on vain jakamisesta eli tosille valtavia määriä rahaa jotta toisille ei riitä rahaa eli palkkaan rahaan edes tai sitten muodollinen palkka vain :-/
Mahdollisuus saada työvoimaa ilmaiseksi ei välttämättä saa yrityksiä avaamaan oviaan pitkäaikaistyöttömille. Päinvastoin niiden edustajien mukaan työelämäkokeilupaikoista voi tulla pulaa.
Hallitus on esittänyt, että viidessä kunnassa aloitettaisiin pitkäaikaistyöttömien työelämäkokeilu. Siihen osallistuva kävisi töissä, mutta saisi palkan sijaan työmarkkinatuen ja yhdeksän euron päivittäisen kulukorvauksen.

Ammattiliitto Pro puheenjohtaja Jorma Malinen tyrmäsi ajatuksen torstaina saman tien.

– Jos työttömän voi saada töihin ilmaiseksi, sittenhän kannattaisi potkia vakituiset pihalle ja ottaa ilmaista työvoimaa, hän arvioi tiedotteessa.

Yritysten edustajien mielestä moinen ei onnistuisi eikä olisi edes tarkoituksenmukaista.
Lue tästä alta lisää.
Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/yrittaja/art-2000005218482.html

Väite: Työttömän kiusaaminen on oikeasti hallituksen tavoite – ”Kiero logiikka pakottaa”

Työttömän kiusaaminen on ihan selvästi Juha Sipilän (kesk.) hallituksen aktivointipolitiikan tarkoitus, katsoo ajatuspaja Liberan toiminnanjohtaja Heikki Pursiainen.

Hallitus on julkisuudessa esittänyt työttömien aktivointimallia, joka edellyttäisi työttömältä 12 työhakemuksen tekemistä kolmessa kuukaudessa eli käytännössä yhden hakemuksen kirjoittamista viikossa.
–Aika monet tuntuvat siis ajattelevan, että työttömien elämän kurjistaminen ja aivoton hakemustehtailu ovat hallituksen tyhmän politiikan sivutuotteita. Itse asiassa on todennäköisempää, että juuri ne ovat uudistusten päätarkoitus, kirjoittaa Pursiainen blogissaan.
Lue tästä alta lisää.


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: