THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

A-Talkissa keskusteltiin torstaina kiivaasti hallituksen esityksistä uusista työllisyystoimista.

Laitan näin Sunnuntain ratoksi muutamia linkkejä miten umpi pölvästejä on monet päättäjät ja firmojen johtajat jotka ei näe kuin oman minän ja edun ;-)

Viikolla tein Tyranniakysely linkin oikealle valmiiksi jonka voi tehdä monet jos ei tiedä onko Tyranni vai ei työpaikallaan jossa saa kyykyttää työttömiä josta vielä annetaan rahaa kerran kuussa ja tätä sitten kutsutaan palkaksi.


A-studio: Talk: Työttömät pakkotyönhakuun. Studiossa työministeri Jari Lindström, SDP:n kansanedustaja Tarja Filatov, Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen ja työtön työnhakija Hanna Rokkanen.


Haloo, huhuu onko kaikki kotona !

Opteamin toimitusjohtaja: "Valitettavasti törmäämme niihin, jotka ovat tietyllä lailla valinneet työttömyyden"

Ja todella monet välttelee tätäkin firmaa on totuus ollut vuosikymmenet ja tulee olemaankin kun kaikki työnvälitys firmat pitäs taas lailla lopettaa.
A-Talkissa keskusteltiin torstaina kiivaasti hallituksen esityksistä uusista työllisyystoimista.
Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-9608419

Työnvälitys on tulevaisuuden ala

"Opteam on yksityinen työnvälitysfirma, sellainen joka tekee runsaasti rahaa työllistämisellä ja työttömillä. Se, paitsi välittää työntekijöitä maksukykyisille firmoille, käyttää hyväkseen nuoria työharjoittelijoita ilman palkkaa. Viime vuonna se haki harjoittelijaa näin kokoaikaiseen 3-6 kuukauden mittaiseen HR-harjoitteluun ihmistä, joka täyttää ainakin seuraavat kriteerit: alalle soveltuva koulutus, loistavat tietotekniset taidot, timanttinen asenne työntekoon, aito halu oppia, nöyryys. Niin, nöyryys. Sitä tarvitaankin, kun tehdään töitä 37,5 viikkotuntia palkatta. Opteam teki v. 2015 pelkkää voittoa 1,86 miljoonaa. Nykyisin se on Barona Groupin omistuksessa. Sen toimitusjohtajan Markus Oksan vuoden 2015 palkka oli 1,2 miljoonaa." 
Lue tästä alta lisää.
Lähde : http://ykiraikkala.blogspot.fi/2017/05/tyonvalitys-on-tulevaisuuden-ala.html?spref=fb

Syyttävä sormi

Maan hallituksen ongelmana ei ole työttömyys, vaan työttömät. Tämä kävi ilmi taas kerran eilisillan A-talkissa. Kun työtön työnhakija Hanna Rokkanen puhui käytännön kokemuksista, niin työministeri Jari Lindström puolusteli hallituksen keppi- ja kyykytyslinjaa. Rekrytointifirman edustaja meni pitemmälle ja puhui ylimielisesti elämänurakseen työttömyyden valinneista.

Lue tästä alta lisää.


OPTEAM ketjuttaa törkeästi ilmaistyötä

Alla kerron teille, kuinka henkilöstöpalveluyritys OPTEAM ketjuttaa suomalaisia nuoria työharjoittelijoita ilman palkkaa, vaikka yritys tekee suuria voittoa.


Lue tästä alta lisää.

Ei kommentteja: