THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 30. toukokuuta 2017

Me työllistämme - Kokoomuslaiset sosiaalipummit

Natsi (kok) Suomessa kun sadat tuhannet tai varmaan 500 000 lässyttää että menkää töihin niin missä niitä palkkatöitä on kun toisille ei makseta töistä edes palkkaa tai sitten luodaan vain paskapalkkaisia töitä oma hanuri mielessä + kaveri piirin hanurit todella monilla. Sanon suoraan että antakaa näitten lässyttäjien olla koska näillä on totaalinen valuvika aivan juuri päässä.

Ja tätä asiaa ei paljon mediassa kerrota että on valtavasti työpaikkoja joissa suurin osa ottaa lopputilin heti tilaisuuden tullen kun kuulevat vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen sanan fantastista toisilta että nytkin monilla on töissä valtava v-käyrä tapissa sekä migreeni jne. päällä että tulis perjantai mahdollisimman nopeasti tai pääsis lomalle ja pian.

Sitten monet kun sanoo maksamme veroja näin paljon, voi voi ensin saadaa töistä rahaa ja sitten valitetaan kuin pikkuvauvat että menee veroihin rahaa kun toiset ei suostu palkattomiin töihin tukia vastaan. Yhtä hyvin ei lapsettomatkin voisi sanoa miksi pitää maksaa lapsilisiä sekä pitää päiväkoteja ja kouluja yllä jne. ja monet kovapalkkaiset käyttää kotitalusvähennystä joka onkin tehtyä pitkälle parempi osaisille eli ahneille sioille joilla ei ole ampatiaa nupissa yhtään. 

Eipäs nämä järjenjättiläiset kannata maksullisiksi näitä palveluita ja miksi pitää antaa rahaa toisille jotka tekee lapsia voisi yhtä hyvin sanoa jos aivoissa viiraa ;-) Haloo kun aina työttömät on vain syyllisiä toisten mielestä vaikka ovat kaikkeen syyttömiä.

Aivan toistakymmentä vuotta ja mitä tekee esimerkiksi jokainen Suomen kunnanjohtaja tämän eteen kun itse imuroivat vieressä valtavia määriä rahaa jota kutsutaan palkaksi, no mitäs ne tekis kuin pitävät itseä ja monia muita kovapalkkaisia viisaina yli jumalina että ei kaikille tarvia palkkaa maksaa koska se on muuten omasta palkasta pois tai sitten maksetaan muodollista palkkaa ja sanotaan se on tes palkka ;-) 







Me työllistämme!


Työttömyys on valtava työpaikkojen luoja. Siltä ei ehkä tunnu ihmisestä, joka on irtisanottu työstään, erotettu virastaan tai joka ei ole vielä onnistunut saamaan ensimmäistäkään palkkatyöpaikkaansa. Näin kuitenkin on. Kysäiskääpä siltä sosiaalitoimiston virkailijalta; hän saattoi hyvinkin kouluttautua sosiaalityöntekijäksi vasta kypsillä vuosillaan, oivallettuaan, että köyhyys on tulevaisuuden kasvuala.
Työttömiä on pienessä Suomessa satoja tuhansia. Luvut vaihtelevat, laskijasta riippuen, mutta sanotaan nyt, että puoli miljoonaa kansalaista on vailla työtä, ja luku kasvaa. He työllistävät välittömästi työvoimatoimiston ja usein myös sosiaalitoimiston virkailijoita. Heidän taloutensa on sekaisin, joten perintätoimistot saavat uusia asiakkaita työttömien velkojista. Myös ulosottovirastoa työllistetään. Köyhyys johtaa joskus rikoksiin, kun nälkäkuolemavaihtoehto ei houkuta. Poliiseja siis tarvitaan, ja vanginvartijoita, ja muuta vankilahenkilökuntaa. Sama henkilökunta voidaan myöhemmin työllistää myös orjatyöleireillä, jos niitä alkaa putkahdella Suomeenkin. Amerikkalainen vapauden puolestapuhuja Eustace Mullins sanoi: “Joka palkkaa lakimiehen, on typerys.” Köyhälle kuitenkin määrätään lakimies, jotta hän ei voisi ottaa puolustajakseen sitä ainutta ihmistä, joka olisi täysin hänen puolellaan – itseään. Nämä veronmaksajien maksamat tapaukset ovat lakimiehille tuottoisaa, toisella kädellä hoideltavaa peruskauraa.
Köyhyys on haaste parisuhteelle; syntyy uusia mahdollisuuksia psykologeille ja neuvojille ja hoitajille ja lääkäreille toimistohenkilökuntineen. Lasten elättämistä voi ei ehkä enää jättää heidän vanhemmilleen, joten lasten huostaanotossa löytyy monelle tuottoisa ura. Erilleen muuttavat työllistävät muuttopalveluja ja kirpputoreja. Viidelläsadalla kuussa yksin sinnittelevät etsivät epätoivoisesti uutta puolisoa, joka rakastaisi heitä heistä itsestään huolimatta – valtava mahdollisuus deittipalvelujen järjestäjille.
Eikä pidä unohtaa työttömien yhdistyksiä. Voisi kuvitella niiden olevan työttömien omia porukoita, mutta todellisuudessa harva niistä toimii meidän voimin, vaan niiden perustajat ja johtajat nauttivat hyvää palkkaa. Me olemme heidän työllistäjiään.
Monet näistä kasvualan töistä saavat tulonsa veronmaksajilta, eli niiden tulot on varmat. Jos köyhistä ei muuhun ole, ovat he ainakin varmoja veronmaksajia ja yksi Suomen suurimpia työllistäjiä. Pitäisiköhän meidän järjestäytyä, kuten muutkin työnantajat? Miettisimme, miten voimme toimia tehokkaammin. Voisimmeko pyrkiä työllistämään orjatyövoimaa kallispalkkaisten virkamiesten sijasta? Voisimmeko ulkoistaa tarvitsemamme palvelut vaikka Viroon tai Romaniaan?

Kokoomuslaiset sosiaalipummit hämmentävät kansaa.











Ei kommentteja: