THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Työväenpuolueet valmistuu Wappu juhliin (kok yms.)


Moni ei olisi yhtään yllättänyt jos tehdään laki jossa työttömät voidaan telottaa jatkossa jos eivät suostu palkattomiintöihin karenssin uhalla tietenkin koska mitäs sitä kaikille maksaa palkkaa jolla tulee toimeen tai yleensä palkkaakaan sanoo nämä työväen puolueiden karpaattien nerot ja ajatusten tonavat järestään (kok yms.)

Mutta vielä kerkee ennen wappua kyykyttää sekä syyllistää työttömiä joka täyttä paskaa  sekä mennä sata lasissa ja oikeat nerot keksii karenssejakin vielä jos myöhästyy vaikka 10 minuuttia sovitusta ajasta jossa jutellaan etupäässä jonnin joutavaa skeidaa on totuus tai mistä vaan ja monet saa wapuksi hyvän mielen ja tyydytyksen.

Veteraanitkin haukkui toiset työttömät jo voi helvata :-/ Näkee miten pihalla on monet ihmiset että työttömät haluaa töistä palkkaa ja ei nää toiset tajua tätä koskaan :-/

Veteraanit huolissaan Suomen nuorista: "Helppo sosiaalisaalis pistää velttoilemaan"





Ja monet on somessa huolissaan eri ryhmissä veteraaneista että miksi pitää tämmöistä sontaa puhua näittenkin ja syyllistää kaikki ja eipä tarvinnut juhlia veteraaneja joittenkin aivopierujen takia monien :-/


Monia ei halua edes juhlia wappua jotta ei vahingossakaan näe huippuneroja liikenteessä paitsi jos on kotona tai lähtee ulkomaille ;-)




Ei kommentteja: