THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 15. kesäkuuta 2017

Vielä kerkeää tällä viikolla tuhota monen elämän täydellisesti

Natseilla ja mitä uusliberaaleja nämä onkaan jotka on keksineet näin idiootti touhuja joista itse hyödytään valtavista palkoistaan ja joita ei saada millään loppumaan kuten natsi Saksassa ja Neuvostoliitossa kiusattiin suurta osaa kansasta. Ja kaikki kun ei saa toimeentulotukea vaikka tilillä olisi 0€ rahaa niin miten tämmöistä paskaa Suomeksi pidetäään edes yllä. 

Tietysti kaikesta annetaan rahaa todella monelle joka on se motivaatio oltava :-/ Ilmeisesti tässä vaan odotetaan kun joltain tai joiltakin lähtee nirripois yms. ja sitten sanotaan namapokerina tuli yllätyksenä kaikki :-/ 
Monille Lontoon jne. tapahtumatkin on tulleet yllätyksenä kun edetään silmät selässä ja täydellisen erkaantuneena isonmäärän ihmisten asioista käytännössä kuin pikku vauvat. 

Ja kuka sanoo tuet on isot pitäs laittaa suoraan hakemaan lääkityskohdalleen. Tänäkin keväänä Suomi sai taas varoituksen että päättäjät ei välitä asiasta paskanvertaa kun eihän se koske itseä.

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021319186274_uu.shtml
Lähde : 

Natsikortit on viuhunut viime päivinä urakalla.Ei kommentteja: