THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Työssä käyvien köyhyys yleistyy

Työssä käyvien köyhyys yleistyy


Työ- ja elinkeinopalvelujen johtajat arvioivat, että nuorten ja pitkäaikaistyöttömien työllistymiseen vaikuttaa eniten, ettei kokopäivätyöstä ole tarjolla. Näin kertoo SOSTEn Sosiaalibarometri.
TE-johdon mielestä työttömyysturvan alentamisella tai sen keston lyhentämisellä on vain vähäinen vaikutus työllisyyteen. He eivät myöskään odota, että työllisyys paranisi lisäämällä sanktioita työttömille.
Lue tästä alta lisää.
Ongelmana ei ole raha vaan miten sitä annetaan kaikille ja yt-neuvottelutkin on vain teatteria. Kuka ei ole nähnyt ja ollut valtion&kunnan töissä mitä sikailua kaikki on  olleet vuosikymmeniä on aivan pihalla. 

Tottakai yleistyy koska tämä on tarkoituskin kaikessa eli anna tänne 19 pullaa ja pidä itse yksi ja haista vidu ;-)

Rahaa on ja kaikki on vain yhtä teatteria.

Lähde : http://vehkis.net/vitsit/sonerakirja.htm
Lähde : http://ylioppilaslehti.fi/2011/04/yliopiston-johdon-palkkapussit-lihoivat/
Lähde : http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2014/08/10/liikaa-virkamiehia-liikaa-palkkaa-liikaa-valtaa-liikaa-tuhlausta/
Lähde : http://www.imatralainen.fi/artikkeli/134672-nain-virkamiehet-tienaavat-lappeenrannassa-karjessa-kaupunginjohtaja
Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/palkka-15-000-kk-il-kelan-uusi-paajohtaja-yllattyi-6608572
Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: