THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 8. kesäkuuta 2017

Miksi valtio haluaa kyykyttää ja tehdä ihmisille pahaa ----> ei tätä ymmärrä kukaan

En tiedä miksi tätä tehdään kun annetaan rahaa eli palkkaa toisille kun voisi tämän touhun loppua joskus. Toisaalta niin palkkatöissäkin kiusataan ihmisiä vuosikymmeniä ja tehty aina kun joku tai jotkut on ns. muodollisesti eri nimikkeillä vain. Nytkin monet haaveilee etenkin valtion&kunnan töistä pois lähtö kun toisille se on "suojatyöpaikka" jotka tykkää nuolla ylöspäin ja nuolee mitä vain on totuus.

Toivoisin että ainaskin Imatralla ei tehtäs mitään pahaa koska olen noin 7 vuotta kirjoittanut kaikesta sekä ollut toimittjaiin yhteyksissä tai jopa kysytty paljon miulta ja laitan aina myös positiivisetkin uutiset tänne enkä vain näitä negatiivisia ja TEM ja työministeriö saa myös miulta palautetta koska sinne voi jokainen kansalainen olla myös yhteyksissä ja yrittää vaikuttaa tähän yhteiskuntaan siis ihan työttömätkin ja tästä ei saa antaa karenssia sanottu monille aktiivisille henilöille jotka yrittää auttaa näissä karensseissa ja muissa jutuissa.


Kuopiolainen Jorma sai kolmen kuukauden karenssin sen jälkeen, kun työnantaja irtisanoi tämän koeajalla. Nyt Jormaa uhkaa kaiken toimeentulon menetys. Karenssipäätöksistä tulee te-toimistoihin eniten palautetta, ja useimmiten syynä puutteellinen selvitys asiasta.
Kuopiolainen Jorma on päätynyt erikoiseen tilanteeseen: työttömyysetuuden menetys on viemässä häneltä mahdollisuuden kulkea töissä. Syynä on te-toimiston päätös, joka yllätti hänet pahanpäiväisesti.

Jorma työskentelee vammaisten henkilökohtaisena avustajana, ja hänellä on useampi avustettava eli työnantaja. Hänen työtuntinsa eivät kuitenkaan ole riittäneet kokoaikaiseen työllistymiseen, ja hän on saanut soviteltua päivärahaa.

Maaliskuussa yksi avustettavista purki Jorman työsuhteen, kun neljän kuukauden koeajasta oli kulunut vasta puolitoista kuukautta.
Lue tästä alta lisää.
Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005244073.html?ref=rss

Määräajan kirouksia: koulutukseen ei usein pääse, ja palkalla ei aina elä

Pääkirjoitus: Määräaikainen työ ei lupaa hyvää tulokehitykselle. Yritysten ja hallituksen on pidettävä huolta, että ihminen ei jää työsopimuksensa vangiksi.

Lue tästä alta lisää.


Käykää monissa vaikka facebook ryhmissä lukemassa apuja.Ja tietenkin tämä


 www.thtry.fi


Näitä riittää koska etsikää näitä ja monet auttaa toisia joka hyvä koska työttömien pitäs olla kuin lakimiehiä. Vuosi sitten Imatran TYP sanoi muijat miun pitäs saada perustuloa kun yritän auttaa ja tehdäkkin jotain yhteiskunnassa työttömänä mutta minkäs teet ja miulle ei työttömyys ole ongelma kun saan korvauksen ja elän tosi nuukasti kun sain oman pienen torpan jossa on pihatöitäkin ja kaikkea mitä pajoilla tehdään myös.

Mutta karenssit ei auta ketään ja pienissä kunnissa jossa asun ne luo huonon yhteishengen aina ja firmat menettää asiakkaita samalla kun pitäs tehdä toisinpäin taas eikä käyttää työttömiä hyväksi palkattomissatöissä koskaan.Ei kommentteja: