THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kansan kyykytykset on hyvässä mallissa tälläkin viikolla koko Suomessa - Hei me toiset tienataan tälläHei kaikki ajatusten tonavat ja karpaattien nerot, 
Ei näin hienoja ideoita voi keksiä kuin huippu viisaat lukeneet nerot joilla on Yliopisto tai Insinööri koulutus yleensä sekä valtava potentiaali keksiä asioita joita ei DDR eikä CCCP ajoillakaan osattu keksiä. Ja mikä parasta näistä ideoista annetaan rahaa joka kuukausi todella monille jota kutsutaan palkaksi, eikö ole kätsää ja samalla tuntee itsensä tärkeäksi yhteiskunnassa sekä hyväksi veronmaksajaksi mitä ei taas työttömät ja köyhät luuserit ole ;-)

Näistä on tehty monia huippututkimuksia sekä vöitöskirjoja ansiokkaasti vain n. 100 000€ vuosipalkalla jota ei meinannut uskoa todeksi elossa oleva 96 vuotias vanha DDR:n Auswitchin ajoilta ole kapo että mahtavaa Suomi (EU) etenkin joka myös nautti työstään valtavasti jossa monet kärsi sekä etenkin kehui sanaan KARENSSIA että valtavan hieno idea saa ihmiset kärsimään ja tuhota monien elämä täysin kun kaikki ei saa sitten toimeentulotukea ja joutuvat rikollisiksi, ja sitten kun jäävät kiinni miten saisi laskut maksettua sekä ruokaa työllistävät vankiloita taas josta monet saa myös palkkaa johtoa myöten eli ovat hyviä veronmaksajia. 

Tämä kapo oli siis Hitlerin alaisena täysin rinnoin koska sai palkkioksi rahaa kaikesta siihen aikaan todella hyvin ja näin työmotivaatio oli aivan tapissa ja ihmetteli miksi orja alaisia ei kiinnosta työt koska ne sai katon pään päälle sekä ruokaa kun vaan nautti olostaan syyllistäen syyttömiä ja muuhun ei rahaa riittänykään!

Nytkin Suomessa monet miettii ruoka vai lääkkeet sairauteen ihan kansaneläkkeellä olevatkin. Ja mikä ihmeellisintä suuri osa työssä käyvistä sanoo että tuet on valtavat kun aivoissa ei ole kuin kusta ja paskaa näin Suomeksi sanottuna kun eivät ymmärrä käytännössä mitään asioista.

Tässä yksi korkealla oleva poliitikko kirjoitti taas semmoista tuubaa työttömistä että miksi ei työt kelpaa vaikka kaupassa täyttää hyllyjä :D Umpi idiootti sanoi kommentoivat koska monethan tekee tätä pitkäkin työuran jälkeen ilman palkkaa pelkkää tukea vastaan + 9€ päivä korvaus kun vieressä toiset saa samasta työstä taas palkkaa josta kertyy eläke sekä lomat. Sitten se kehui miten hän oli ennen tehnyt vaikka mitä töitä, mutta unohtui sanomasta että hän sai työstä palkkaa 8 tunnilta eli tärkeimmän asian. Itsekkin jaoin vuosia postia nuorena ja se oli kivaa silloin ja siintä sai palkkaa jolla tekikin jotain silloin, turha monille on sanoa kuin menkään hoitoon kun ei ymmärretä perusasioita tai ei haluta sitten ymmärtää :-/

Yksi hyvä puoli näillä hevonpaskan palkattomilla tai paskapalkka töillä on joista ei saa OIKEAA PALKKAA. Näin tulee munattua firmoja, ihmisiä ja monet firmat menevät konkurssiin joka onkin kai tarkoitus eli tuhota kaikki eli porvarien (kok) unelma ;-)

TÖIHIN TYÖTTÖMYYSKORVAUKSELLA? – ”HALLITUS HALUAA JÄRJESTÄÄ YRITYKSIIN ILMAISTA TYÖVOIMAA”


Viimeinen pisara Maliselle on hallituksen esitys kokeiluksi, jonka perusteella kuntouttavaa työtoimintaa tarvitsevat pitkäaikaistyöttömät voitaisiin laittaa yrityksiin töihin työttömyyskorvauksella.
– Tämä menee jo liian pitkälle. Hallitus haluaa nöyryyttää työttömiä pakottamalla heidät ilmaiseksi työvoimaksi.
Suurta menestystä Malinen ei hallituksen kokeilulle ennusta.

Lue tästä alta lisää.


Työttömien kurmuutus saisi tauota

Iltalehti (12.4.) kirjoitti kuntouttavasta työtoiminnasta. Työttömät pakotetaan 60 päivän karenssin uhalla kursseille, joilla lauletaan alakoulusta tuttuja lauluja ja halaillaan ventovieraita, samalle kurssille pakotettuja ihmisiä. 

Joillakin kursseilla kierrätettiin pupuleluja, joita jokaisen piti vuorollaan pussailla. Pitää onnitella kurssien työllistämiä kouluttajia mielikuvituksesta: pupulelun pusuttelun yhteyttä työllistymiseen ei hevin huomaa. Mutta onko tässä enää hävyllä häntää?

Lue tästä alta lisää.
Ei kommentteja: