THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Tavoitteita SuomessaAlkuun pari sunnuntai kevennystä : 

- länsi-suomessa palkattomissa töissä oli lappu jossa kysyttiin kuinkapaljon 9€ päivä kulukorvaus nosti elintasoa tai mitä olikaan. Tämmöistä paskaa Suomeksi voidaan tehdä vakavissaan kun vieressä kunnan johtaja saa yli 10000€/kk tiliä ;-)

- yksi sanoi että työttömät jos ei saisi tukia johan kiinnostaisi työt ja tarkoitti joista ei palkkaa tai työstä maksetaan vaikka 1400€/kk brutto kun vieressä voi toiset saada samasta työstä 2800€/kk palkkaa. No ihmiset alkoi tutkimaan tämän "karpaattien neron taustoja" ja see saa lapsilisiä saman verran kuukaudessa kuin työttömyyskorvaus, hah haa ja eipäs luovu itse tuista esimerkkinä sitten, ensin tekee lapsia ja sitten ei varaa elättää kovapalkkaisena edes niitä ilman tukia voitas yhtä hyvin sanoa kun haukkuu työttömiä jotka syyttömiä

- Yksi "ajatusten tonava" taas sanoi että työttömien tuet valtavat, no innoikaat alkoi tutkimaan kommentoijan taustoja ja saanut satojatuhansia yritystukia itse jotka nostanut palkkana sitten ja tämä tonava suuttuikin ja vielä muitakin tukia saanut firmassa kun ei pysty ilmantukia pitämään firmaa ;-)

Eli tämmöisellä älykkyysosamäärällä monet liikkuu joten ottakaa huumorilla monet kommentoijat ja sanokaa mites onko lääkitys kunnossa tms. Ne ketkä syyllistää työttömiä on yleensä itse niitä siivellä eläjiä ja monet valtiolla tai kunnissa suojatyöpaikoissaan vielä valtavine palkkoineen kun alaisena vaikka sihteerit tai siivojat on aivan paskapalkkaisia ja sanotaan vaan tämä on tes, vmp.

Yksi ketkä saa töitä tulevaisuudessa paljon 
- turvamiehet joita lisätty hallituksessa
- lakimiehet
- turva-ala bisness koska pitää asentaa valvonkameroita lisää
- jaskan pauhajat kun ei ajatella muuta kuin omaa napaa ja saman mielisten kuten ddr ja cccp

Ei muuta kuin jatkakaa porvari natsit kyykyttäjät (etenkin kok) Suomen tuhoamista omaetu mielessään.

VTV: Hallituksen työllisyystavoite karkaa käsistä - lisätoimia vaaditaan


Hallituksen tavoite nostaa työllisyysaste 72 prosenttiin vuoteen 2019 mennessä ei näytä toteutuvan, joten valtiontalouden tasapainottaminen vaatii lisätoimia, toteaa Valtiontalouden tarkastusvirasto.

Siis tällä 72% luvulla ei mitään virkaa ja merkitystä, Neuvostoliitossakin oli varmaan 100% työllisyysaste. Pitäs enemmänkin puhua kuinka moni tulee toimeen palkalla ja ei tarvia tukia. Paitsi tietenkin hyvätuloistenkin on saatava lapsilisiä, yritystukia, tuulivoimatukia, maataloustukia, energiatukia ja kaiken maailman tukia vaikka firma tuottaisia maltaita koska rahat voin näin nostaa palkkana esimerkiksi ja sitten kehua muille olen fiksu sekä haukkua samalla että työttömien tuet on suuret kun taas keväällä suomi sai varoituksen työttömien tuista kun ne ovat Romanian tasoa mutta eihän etenkään kovapalkkaiset tajua monet mistään mitään joka huomattiin jo töissä 30 vuotta sitten ;-)

Lähde : http://www.iltalehti.fi/talous/201706152200209631_ta.shtml

Työtön kieltäytyi töistä lääkärin määräyksestä – TE-toimisto eväsi työttömyystuet


Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavan sairautta ei katsottu syyksi kieltäytyä ilta- ja viikonlopputöistä lääkärinlausunnosta huolimatta.

Ja sitten kun evätään tuki ja henkilö ei saa toimeentulotukea. On alettava
- huoraamaan
- varkaaksi
- myytävä omaisuutta ja sanon vielä kerran omistusasunto ei este toimeentulotukeen
- itse murha
- tehtävä rikos jotta pääsee vankilaan
- jotkut tempasee kyykyttäjää nenään että tukka soi ja sitten menevät lääkäriin että saavat sairaslomaa ja näin sairauspäivärahaa

Voisiko tämän kyykyttämisen jo lopettaa, no eihän tätä voi koska työttömät työllistää valtavasti palkkaa saavia koko Suomessa miksi tätä vaan jatketaan ja jatketaan.

Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: