THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 23. kesäkuuta 2017

Hyvää juhannusta - palkatonorjatyö on laillistettu - Hah haa kävi mistä puhuttu vuosia ja vuosia

Tästä puhuttu vuosia miten tulee käymään kun umpi idioottipäättäjät tekee ratkaisuja ja päätöksiä jotka ei koske heitä itseään ja mikä on työttömien/ihmisten kyykyttämisessä kivaa :-/

Mutta sitten kuten jo nytkin monet boikotoi näitä yrityksiä ja kaikkea eli tulee aina suurempi kaaos vaan. Odotan miun pakottamista ja monet koska voi tulla hauskaa ulkomaita myöten jopa ja firma/kunta saa mainosta että oksat pois.

Sanon tänne yhteisesti taas miksi jaan näitä uutisia tänne, miljoonas kerta että toiset ei tule facebookkiin ja sanoivat jo vuosia sitten jaa tänne jotain aina sekä etekin Tepon juttuja jos jaksan vaan eli tässä on syy.Kävipä taas helposti


Minulla on hyviä ja erittäin huonoja uutisia. Hyvä uutinen on, että kuntouttava työtoiminta lopetetaan. Erittäin huono uutinen on, että se vaihtaa nimensä työelämäkokeiluksi, ja sitä ruvetaan järjestämään myös yrityksissä. Aluksi työkokeilu korvaa nykyisen kuntouttavan työtoiminnan Raumalla, Porissa, Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Tuusniemellä elokuun alusta vuoden 2018 loppuun saakka. Sen jälkeen se luultavasti laajenee koskemaan koko maata.
Asiasta päätti eduskunta eilen hyväksymällä lain julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden alueellista tarjoamista ja työelämäkokeilua koskevasta kokeilusta. Sen voitte halutessanne lukea täältä. Vastaan äänestivät SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät.
Tämä kävi taas helposti ja huomaamatta juuri juhannuksen alla. Esitystä ovat vastustaneet sekä työnantajat että ay-liike, mutta vastustus on kaikunut kuuroille korville. Yhtään uutista eduskunnan päätöksestä en ole nähnyt. Medialla on varmaan ollut liian kiire kertoa Kike Elomaan tuplaloikkauksesta ja juhannustaioista.
Maan hallitus huomasi, että kunnat käyttävät kuntouttavaa työtoimintaa väärin ohjaamalla siihen myös täysin työkykyisiä. Tätä väärinkäytöstä ei kuitenkaan haluttu kieltää, vaan siitä tehtiin laillista.
Kahdeksan tunnin työpäivää tekemällä tuntipalkaksi tulee 5,60 euroa, josta maksetaan ennakonpidätystä työmarkkinatuen osalta 20 %. Kulukorvaus on veroton. Työterveyshuoltoa ei ole, eläkettä, lomaa ja lomarahoja ei kerry eikä etenemismahdollisuuksia ole. Jo nykyisin palkattomat työntekijät ovat alempaa kastia, jota samasta työstä palkkaa saavat ylenkatsovat.
Miettikääpä mitä tapahtuu yhteiskunnalle, jossa valtio maksaa verovaroista nimellispalkan, jolla ei osteta mitään muuta kuin välttämättömin. Kulutuskysyntähän siinä romahtaa. Myös valtion rahat loppuvat, sillä työmarkkinatuesta maksetulla verolla ei kovin kauan yhteiskuntaa pyöritetä. Hallituksen pitäisi myös poistaa rikoslaista kiskonnantapaista työsyrjintää koskeva kohta aikansa eläneenä. Muuten poliisille ja tuomioistuimille tulee ruuhkaa.
Lue tästä alta lisää asiasta.

Työttömien yhdyskuntapalvelukokeilu

Porin kaupunginhallitus hyväksyi tänään yksimielisesti esitetyn työelämäkokeilun eli elokuusta alkaen työttömät tullaan määräämään palkattomaan työhön yrityksiin ja kaupungin liikelaitoksiin karenssin uhalla. Pakkotyön... eikun... yhdyskuntapalvelun... eikun... työelämäkokeilun on tarkoitus korvata nykyinen runsaasti väärinkäytetty kuntouttava työtoiminta eli yksi palkattoman työn muodoista.

Porin kaupunginjohtaja kommentoi Facebookissa kaupunginhallituksen kokousta seuraavasti: Kunnanjohtaja POISTI FACEBOOK PÄIVITYKSEN KUN ALKOI SAAMAAN POSTEJA KANSALTA, HAH HAA.

Asiallisesti esittämäni kysymyksen jälkeen oli rakas kaupunginjohtajamme poistanut minut Facebook-kavereistaan ja estänyt vielä varmuudenvuoksi etten enää hänen päivityksiään tule pilaamaan. Pelkkää ruusuillatanssimista tulee kaupunginjohtajan arjen oleman.

Palkaton työ on tullut jäädäkseen. Kukaan ei ole korvaamaton eikä palkkaa kannata maksaa jos saa ilmaista työvoimaa tilalle.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://velluoksanen.blogspot.fi/2017/06/tyottomien-yhdyskuntapalvelukokeilu.html

Ja samalla kunnan hallitus päätti korottaa vähän palkkaakin ja tämä vain yksi tapaus.

Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkoselle esitetään 600 euron palkankorotusta

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Vasama (kok.) perustelee esitystä sillä, että kaupunginjohtajan tehtävien vaativuus kasvaa Porin kaupungin muuttuneen organisaation myötä.
Kaupunginjohtajat
Lähde : https://yle.fi/uutiset/3-9643815


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: