THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 9. kesäkuuta 2017

Tiedoksi tänne myös että nyt on järkeä touhuissa

Nyt on järkeä eli ei haukuta vaan tehdään jotain edes ja yrittäjiä mukana ja kaikkea (y)


Haluatko laajentaa näkemystäsi kaupallisuuteen ja hyödyntää osaamistasi uudessa työpaikassa?

15 työnantajaa etsii uutta kaupallista osaajaa Kaakkois-Suomessa. Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus käynnistyy 14.8.2017 ja päättyy 4.1.2018. Tavoitteena on, että koulutettava rakentaa itselleen pysyvän työpaikan viiden kuukauden ohjatun valmennus- ja työskentelyjakson aikana.
Tervetuloa infotilaisuuteen keskiviikkona 14.6.2017 kello 13:00-15:00 kuulemaan lisää koulutuksesta ja tarjolla olevista työpaikoista sekä tapaamaan mukana olevia työnantajakumppaneita. Infotilaisuus järjestetään Kaakkois-Suomen TE-toimiston Lappeenrannan toimipisteessä (os. Villimiehenkatu 2B, 53100 Lappeenranta; tilassa Kokouskulma).

RAKENNA ITSELLESI PYSYVÄ TYÖPAIKKA 100 PÄIVÄSSÄ

Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja TE-palvelut toteuttavat Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen yhteistyössä CreaMentors Oy:n kanssa. Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja tuotteiden ja palvelujen kehittämisen parissa. Ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhanalaisille suunnattuun koulutukseen valitaan noin 15 osaajaa, jotka parhaiten vastaavat mukana olevien työnantajayritysten tarpeisiin.
Monipuolinen, kaupallisuutta keskeisistä teemoista käsittelevä koulutus koostuu työssäoppimisesta (70%), valmennuspäivistä (18%) ja kehitysprojektista (12%).
Mukana on yrityksiä sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon että Kymenlaakson alueelta. Löydät lisää tietoa koulutuksesta ja kesäkuun aikana sivulle päivittyvät työpaikat seuraavasta linkistä:
Tässä alla on koko juttu.

Ei kommentteja: