THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 14. heinäkuuta 2017

Umpi pöljien Paviaanien ehdotuksia

Siis miten ministerit toiset, monet kansanedustajat, päättäjät, työssäkäyvät varmaan ainaskin 500 000 on umpi idiootteja. No tämän huomas kyllä valtion töissä  sekä kunnissakin ennen kun puhuttiin monet paskapalkkaiset keskenään että aivan kuin kuunneltas mielisairaiden juttuja vuosikymmenestä toiseen joilla ei mitään käsitystä paskapalkkaisten ja köyhien elämästä.

Miten tämmöisten karpaattien nerojen ja ajatusten tonavien kanssa voi elää tämmöisessä yhteiskunnassa. Tämä on tätä €urostoliittoa ja ennen oli Neuvostoliitto vastaavaa myös.

Tässä laitan linkkejä jakoon jossa sanotaan taas asiat suoraan miten asian laita on. Mutta jos joillain ei kanootissa ole mitään niin vaikeahan se on ymmärtää että työstä pitäs saada kaikkien palkkaa jolla tulee myös toimeenkin.

Tässä oliko kuukausi sitten kun yksi Kokoomus ministeri latasi ja luuli että työttömät/köyhtä saa asumistuen 100% kertoi miten pihalla voi toiset olla ja päässä viiraa. yksi vasemmiston kansanedustuja sanoi Suomeksi hyvin netissä että yritä sitten tämmöisten kanssa tehdä kansanedustajana töitä ja ajatella koko kansaa eikä vain parempipalkkaisia :-/

Kyllä tämä yhteiskunta on läpimätä sanottiin töissä jo -90 luvulla monet ja tietty osa silloinkin oli sitä mieltä että orjia on oltava koska muuten heidän omat palkat laskee ja mites hyö sitten elää vähemmällä.

Uudestaan miksi jaan joitakin tänne, siksi koska kaikki ei ole facebookissa ja sanovat laitas ex-töissä yms. ympäri suomea jotain kivaa niin saa nauraa töissä ja kahvipöytä keskusteluihin saadaan väriä kun etenkin monet kokoomuspellet on naamapunaisena kuulemassa suoraan tekstiä ;-)


Näin meitä hämätään

-Kaikkien työpanoksen tulee olla käytettävissä, kun sosiaaliturvaa uudistetaan. Mitä pienempi määrä antaa työpanoksen, sitä enemmän muut maksavat veroja. Siksi työpanoksen pitää olla käytettävissä.
Tällaisen viisauden on sanomalehden mukaan lausunut valtiovaraininisteri Petteri Orpo eilen Suomi-areenan keskustelussa. Suomi-areenahan on se jokakesäinen Porissa pidettävä kokoontuminen, jossa kaikki silmäätekevät ja sellaisena itseään pitävät lätisevät asioita, joita kukaan ei enää syksyllä muista.
Kannattaisi kyllä muistaa, sillä nämä Orpon sanat paljastavat perustavaa laatua olevan vian hallituspuolueiden ajattelussa. Se vika on pelkästä työstä puhuminen. Palkka unohdetaan kokonaan. Erityisen oireellista on, että ministeri sanoo tällaista puhuessaan sosiaaliturvan kokonaisuudistuksesta.
Vielä kerran: Jos kaikki antavat työpanoksen, mutta vain osa saa palkkaa, niin sosiaaliturva on kyllä uudistettu, mutta se maksetaan edelleen palkkaa saavien maksamilla veroilla. Loput ovat orjia, joiden työstään samaa korvausta sanotaan sosiaaliturvaksi. Sosiaaliturva ei ole palkkaa, eikä siitä kerry eläkettä eikä lomaoikeutta. Se on tarkoitettu vain hengissä pysymiseen, ei elämiseen.
Tämä hallitus on taatusti huonoin mahdollinen uudistamaan sosiaaliturvaa. Sillä ei ole mielessään mikään muu kuin palkattoman työn teettäminen.
Lue tästä alta lisää.

Me työllistämme!


Työttömyys on valtava työpaikkojen luoja. Siltä ei ehkä tunnu ihmisestä, joka on irtisanottu työstään, erotettu virastaan tai joka ei ole vielä onnistunut saamaan ensimmäistäkään palkkatyöpaikkaansa. Näin kuitenkin on. Kysäiskääpä siltä sosiaalitoimiston virkailijalta; hän saattoi hyvinkin kouluttautua sosiaalityöntekijäksi vasta kypsillä vuosillaan, oivallettuaan, että köyhyys on tulevaisuuden kasvuala.
Työttömiä on pienessä Suomessa satoja tuhansia. Luvut vaihtelevat, laskijasta riippuen, mutta sanotaan nyt, että puoli miljoonaa kansalaista on vailla työtä, ja luku kasvaa. He työllistävät välittömästi työvoimatoimiston ja usein myös sosiaalitoimiston virkailijoita. Heidän taloutensa on sekaisin, joten perintätoimistot saavat uusia asiakkaita työttömien velkojista. Myös ulosottovirastoa työllistetään. Köyhyys johtaa joskus rikoksiin, kun nälkäkuolemavaihtoehto ei houkuta. Poliiseja siis tarvitaan, ja vanginvartijoita, ja muuta vankilahenkilökuntaa. Sama henkilökunta voidaan myöhemmin työllistää myös orjatyöleireillä, jos niitä alkaa putkahdella Suomeenkin. Amerikkalainen vapauden puolestapuhuja Eustace Mullins sanoi: “Joka palkkaa lakimiehen, on typerys.” Köyhälle kuitenkin määrätään lakimies, jotta hän ei voisi ottaa puolustajakseen sitä ainutta ihmistä, joka olisi täysin hänen puolellaan – itseään. Nämä veronmaksajien maksamat tapaukset ovat lakimiehille tuottoisaa, toisella kädellä hoideltavaa peruskauraa.
Siis työttömät työllistää valtavan määrän palkkaa saavia joka onkin tarkoitus jotta sitten voidaan syyllistää työttömiä miksi ette töitä kun ne työllistää palkkaa saavia jotka sanoo olemme hyviä veronmaksaji kuten esim. Kelan pääjohtaja jolle annetaan rahaa lähes 30 000€/kk aivan jonnin joutavasta työstään jota se ei itsekkään tajua edes ja vielä lukenut mutta näinhän on monilla tässä yhteiskunnassa.
Lue tästä alta lisää.

Juha, Jumala ja Elli - Kärsikäämme!

12.07.2017
Juha Sipilä, Elli Aaltonen ja Paula Risikko Timo Soinin ohella ovat ensimmäiset ihmiset, jotka ovat asettaneet suvaitsevaisuuteni koetukselle. Heidän touhunsa kun ovat minun silmääni enemmän Saatanasta kuin Jumalasta.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005287628.html

Työtön, asunnoton ja sairas eivät heidän mielestään ilmeisesti ansaitse mitään vastikkeetta. Työtä pitää tehdä, vaikka sitä ei olisikaan, eikä yleensä olekaan, ei kaikille. Ei taatusti niille n. 300 000:lle jotka tavalla tai toisella ovat työttömiä.
Koska tarjolla ei ole oikeata normaalia työtä niin jumalisten mielestä vastike sosiaaliturvasta tulee antaa kärsimällä. Vaikka Risikon kanssa risusavotassa ilman palkkaa. Tosin Risikolle juoksee palkka risusavotassakin. Työttömälle ei.
Lestadiolaisuutta, rukousaamiaisia ja jumalatonta julmuutta. Helvetillistä menoa.
Lue tästä alta lisää.

Ei kommentteja: