THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 3. tammikuuta 2017

Tix Weller seikkailee ja mustanaamiokin yms....

Laitampa vähän sarjakuvia Tepolta tännekkin jakoon.

Moni kysyy että miksi ihmisiä haastatellaan kolmen kuukauden välein. Sanon suoraan ei näitä voi keksiä kuin umpikierot ihmiset. Mutta minä kysyn ketkä taas suostuu haastattelemaan ihmisiä eli kyykyttämään ja miksi ! No siksi koska näistä maksetaan eli annetaan rahaa, suomessa tätä kutsutaan palkaksi ja toimintaa työksi ja toiset oikein nauttii varmaan kaikesta.

Kuulin huhun että Afrikan savannilla olevat apinatkin nauraa näille touhuille tai siis ihmisille ketkä on kaiken takana, no työhän se on tämäkin ja eipä ole tosiaankaan koulutus mennyt hukkaan ja on elämälle sisältöä. Itse kieltäytyisin lopputilin uhallakin tämmöisistä pelleilyistä.

Nytkun autoihin suunnitellaan asennettavan seurantalaitteita, seuraavaksi varmaan työttömille tulee samanlaiset kuten vangeilla on nilkassa seurantalaita ja tämähän taas työllistää toisia ja voidaan antaa rahaa tilille eli tarkoitan palkkaa jotta voidaan seurata onko työtön aktiivinen ja onko sillä elämän hallinta kohdallaa ;-) ;-) ;-)Ei kommentteja: