THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Huomenna jatkuu ihmisten kyykytykset koko maassa

Toisella isollamäärällä jo nyt v-käyrä tapissa ja toiset odottaa että pääsee PALKKATÖIHIN kyykyttämään alaisiaan naamapokerina. Mistä näitä natseja riittää tässä maassa kun näistä juteltiin jo -90 luvulla töissä että aivan kahelien touhua. Milloinhan joillakin leviää kuuppa että tulee ruumiita tai pahaa jälkeä.

Rikkaus, köyhyys ja rikoslaki

Jokainen silmät auki katseleva on nähnyt jo parikymmentä vuotta, että tuloerot kasvavat ja köyhyys lisääntyy. Tämä ei tietenkään ole mikään luonnonlaki, vaan johdonmukaisen politiikan seuraus. Sen politiikan taustalla on puhdas ja alaston ahneus. Koska alaston ahneus on irvokkaan ruma, on se puettu milloin minkäkin nimisen teorian ja ideologian kaapuun.

Lue tästä alta lisää, näistä juteltu jo -90 luvulta asti töissä ja suomeksi suoraan sanottuna sanoppas näistä törkeille paskiaisille ihan valtion&kunnankin töissä.Ei kommentteja: