THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 26. tammikuuta 2017

Miksi kunnat kiusaa työttömiä

Moni kysyy että miksi kunnat kiusaa työttömiä palkattomilla töillään  ja itse imuroivat valtavat rahat.

Lappeenrannan ja Imatran kaupunginjohtajilla muhkeat palkat - lisäksi tuntuvat luontaisedut


Nyt Imatralle haetaan uutta rahojen imurointi johtajaa ja varmaan yhtä älykäs kuin edellisetkin ja alaisiksi palkattomia orjia sitten karenssin uhalla ;-) Varmaan upea työpaikka jossa toiset saa palkkaa ja toiset eivät saa palkkaa. Miksi Suomesta ei löydy yhtään kunnanjohtajaa joka ottas asiaksi palkattomat työtö, kertoo miten kaheleita näihin virkoihin ajautuu kun ihmisten kiusaaminen on hauskaa :-/ Itse kyllä haluavat töistä palkkaa naamapokerina. Itse tekisin niin paljon vahinkoa kuin voisi pakkotöissä. Ja sitten nämä palkitaan vielä jätti eläkkeillä ja naamapokerina ovat kuin Hitler tai Causescu :-/


Tässä pari kirjoitusta jakoon tänne. Milloinhan joku tempoo kaaliin kuten CCCP oli mafia.

Kunta ei palkkaa, koska…Kunta rahastaa työttömillä
Ei kommentteja: