THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 31. joulukuuta 2016

Karenssit paukkuu ensivuonna ja hyvää uutta vuottaYleisesti kun jotkut sanoo työttömät ei halua töihin niin tämmöistä paskaa suomessa puhuvia riittää aivan liikaa. Toiset ei ymmärrä että ihmiset haluaa töistä palkkaakin. Monet yli 30 vuotta töissä olleetkin alalta kuin alalta ja on akateemisiakin ja insinöörejä jne. voivat saada 900-1200€/kk "palkkaa" ja aivan sama tekeekö ne lumitöitä, istuu pajalla, on kirpparilla tai opettaako ne it:tä tai tekee nettisivuja jne. Karmeeta paskaa ja sitten toiset sanoo miksi ei työt kiinnosta kun vieressä toiset saa palkkaa 2000-15000€/kk ihan kunnalla/valtiolla. 

Toiset olleet kunnalla vaikka 30 vuotta töissä ja sitten takas vaikka palkkatuella 1200€/kk töihin ja toiset ei saa edes palkkatukea ja vieressä kunnanjohtaja voi saada yli 10000€/kk ja sanoo muun johdon kanssa ei ole varaa kaikille maksaa palkkaa edes vaan elä työmarkkinatuella + 9€ päivä saat kulukorvausta jotta on varaa ehkä tulla töihin ;-) ;-) ;-) Kirjastoihin etsitään valtavasti ilmaista työvoimaa mm. espoo 20 paikkaa haussa, päiväkoteihin jne.vaikka mihin.

Ja toiset työttömät ketkä ei saa toimeentulotukea vaikka asuvat yksinkin ja tilillä on rahaa 0€ on pakko mennä suomeksi hevonpaskan töihin ja huuhaa kursseilla tai alkaa varkaaksi jne. Eikä kaikilla ole säästöjä tai rahaa jos tulee kaaos ja laittomiakin karensseja annetaan valtavasti, itse en ole saanut karenssia koska miullekkin on tärkeää saada työmarkkinatuki, jos ei olisi tärkeää jokainen lähtee pois tästä paskasta suomeksi mutta kun miullakin 10 vuotta eläkkeeseen voi laskea paljon työmarkkinatuki tekee tänä aikana jolla ei makseta kuin perusjuttuja elämässä. 

Tätäkään monet ei ymmärrä vaikka olisi mikä Diplomi-insinööri tai insinööri huippuasiantuntija niin vaikka rautakangella vääntäs asian niin ei mene kaaliin toisille kun pelkällä sekunti googlauksella selvittää asian ja sitten pitää tietysti ymmärtää luettua tekstiä tietenkin.


Jos tätä ei joku tajua ja näitä riittää tässä maassa niin päässä on todella suuri valuvika jossa lilluu vaan tiettyä nestettä anteeksi vaan etenkin kaikki karpaattien nerot ja ajatusten tonavat.

Karenssit ei ole kenellekkään kuin haitaksi ja pakkojutut uskokaa jo, ne synnyttäneet ja synnyttää vaan suuren vihan.
Jaan tähän taas muutamia juttuja mutta oikealla on monia blogeja joista löytyy vaikka mitä tietoja ja eri linkeistä.


Auton omistanut Anne, 55, pöyristyi sosiaalitoimen päätöksestä: ”Ne on hetkiä, jolloin jengi lannistuu”


Anne, 55, joutui pitkän sairauslomansa aikana hakemaan toimeentulotukea. Hän kertoo, että sitä ei myönnetty, koska hän omisti auton.

Lue tästä alta lisää jos silmät aukeaisia, kaikilla ei vieläkään.

Lähde : http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005017744.html


Karenssipitoista uutta vuottaOn vaikea kuvitella työttömän työllistyvän yhtään entistä paremmin sillä, että hänet velvoitetaan tietoisesti toimenpiteeseen, joka ihan lain perustelujen mukaan ei millään tavalla edistä hänen työllistymistään.
Hallitus olisi voinut sanoa suoraan, että työttömille halutaan antaa keppiä ja samalla lisätä karenssien määrää.

Lue tästä alta lisää.
Ei kommentteja: