THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 12. tammikuuta 2017

Säästövinkkejä

Muutama säästövinkki.

Vaihda pankkia S-Pankkiin joka ei ota rahaa joka kuukausi kuten esim. omasp ottaa 7,25€/kk palvelumaksun. Vuodessa tekee 87€ ja 10 vuodessa 870€ ja 40 vuodessa 3840€ ja rahat menee kovapalkkaisten johtajien palkkaan eli työttömät saa korvauksen ja rahat siirtyy toisille palkkana.

Kilpailuta sähkö koska työttömät maksaa sähkölaskun ja rahat menee vain kovapalkkaisten johtajien tileille.

Asumistuki on siksi kova koska työttömät saa asumistukea eli työttömät elättää tuella kaikki asunnon sijoittajat  ja kunnan johtajat jotta he voivat saada yli 10 000€/kk palkkaa.

Ei työttömyyttä ole tarkoituskaan poistaa kun porvari pellet on vallassa koska työttömillä käytävä bisnes on valtava, oliko jo 5 vuotta sitten Sakassa työttömillä käyty bisness oli suurempi kuin autobisnes ja mitä enemmän on työttömiä sitä suurempi bisness. Ja kunnat käyttää sikana hyväkseen työttömiä, mone tekeekin palkattomissa töissä vain vahinkoa kun ei muka ole varaa maksaa palkkaa kun kunnanjohtaja voi saada 15 000€/kk palkkaa. Suomessa ei ole yhtään kunnanjohtajaa kai olemassa joka ajattelisi muitakin kuin omaa napaa. Ai mutta kukas sitä tulee toimeen vaikka 900€/kk brutolla.

Sitten toiset saa töistä palkkaa ja sanovat maksavat niin paljon veroja kun vieressä toisille ei makseta edes palkkaa vaikka olisi yli 30 vuotta työuraa takana. Mie tiedän oikeuteni VAIN PALKKATUKI töitä pitää tarjota mutta sitten työpaikoissa kun ollut irtisanomisia ei saa palkata tiettyyn aikaan ketään ja tästäkään monet johtajat ei välitä paskan vertaa vaan temppuilevat eri nimikkeillä kuin umpi siat. Ja toisille annetaan palkkaa 1200€/kk eli palkkatuki jonka saa muutenkin vaikka istuisi ja ei tajuaisia mistään mitään ja monet kaverit on neuvoneet johtajia ja päälliköitä jotka saaneet jopa 5000€/kk ja sanoivat ne on aivan sekopäitä suomeksi ja pihalla toiset kuin lintulauta.

Sadat tunnet on aivan pihalla asioista että menkää töihin ja suurin osa on lukeneita vielä ja eivät omista aivoja edes perus asioista ja näistä sitten tulee päälliköitä ja johtajia monista koska narsismi on niin syntymävika ja diktaattorin elkeet ja kilti sekä rehelliset ei pysty tähän monet. On olemassa hyviäkin johtajia mutta tässä yksi esimerkki ja kannattaa lukea kommentteja.

http://vehkanen.blogspot.fi/2016/12/paukkuukohan-karenssia-taas-yksi.html

Sitten ihmettelee miksi kukaan ei halua töihin ja Suomessa on paljon työpaikkoja että joku kun saa isomman veikkausvoiton niin lähtee samantien työpaikasta pois vaikka ei kerro tätä suoraan.

Tyhmä pärjää vähällä ja viisaalle ei riitä mikään






Ei kommentteja: