THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 5. tammikuuta 2017

Tiedoksi : Sunnuntaisuomalainen on tekemässä juttua palkattoman työn tekemisestä.

Sunnuntaisuomalainen on tekemässä juttua palkattoman työn tekemisestä.

Jos haluat kertoa kokemuksistasi, ota yhteyttä toimittaja Terhi Säynäjärveen, terhi.saynajarvi@sunnuntaisuomalainen.fi tai 05053003898. Yhteydenottoja toivotaan viimeistään maanantaina 9.1.Rohkeasti vaan kertomaan kaikki koska mie olen kertonut paljon koko Suomesta muille toimittajille ja en nyt samoja kerro ja somessa kerrotaan myös kun toiset ei uskalla omalla nimellä kirjoittaa niin toimittajat ei tietenkään kerro nimiä eikä kukaan ja mie viimeksi kerron telotuksen uhallakaan tässä sodassa palkattomia töitä vastaan kun ihmisiä käytetään täysin tietoisesti hyväksi joka törkeää. 
Oli taas tänään yksi kansanedustaja kirjoittanut asiasta sentäs järkeäkin joka hyvä.

Hyvää loppiaista.

Ei kommentteja: