THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 16. tammikuuta 2017

Hei, meillä on unelma - fantastista nami nami

Suomi jos saisi 100 000 turvapaikanhakijaa ne voitas pakottaa ensin kuntouttavaantyöhön, työkokeiluun ja palkkatukitöihin max 1200€/kk brutto töihin. Sitten voisi haukkua Suomalaiset työttömät luuseripaskoiksi että eikö työt kelpaa vaikka insinöörille jolla 30 vuotta työuraa takana tai kuten tossa vuosia sitten yhdelle tohtorille sanottiin tossa olisi virastomestarin palkkatuki paikka oliko 1200€//kk 4-5h päivässä ja samalla keittelisit kahvia herroille ja rouville jotta opit mitä on nöyryys kun "huiput" imuroi rahaa itselleen ja en muista mikä kunnan virasto se oli tarkkaan kun juteltiin kaverin kanssa ;-)

Eikun kurssille taas ja leimasin kokoomuspassin ja yleneminen on taattua mutta vaatii vähän pientä lipittelyä ;-)

http://www.tiede.fi/keskustelu/7445/ketju/sertifioitu_perseennuolija
Ei kommentteja: