THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 5. tammikuuta 2017

Hyvät Veljet Kunnissa - Anna vinkki - me tutkimme

Laitan tämmöisen tänne jakoon ja tiedoksi eli voitte käräyttää toimittajille kuntien "hyviä veljiä".
Ja näitähän riittää ja on riittänyt vuosikymmeniä samoin kuin valtiontöissä oksennukseen asti jopa ex-työpaikoissani ja vaikka missä.

Tiedän että hanurin nuolijat ei ilmoita mitään kun saatu "kovapalkkainen suojatyöpaikka virka" ;-)

Varmaan vapaamuurarit sitten ilmoittaa ja muut todella viisaat joita tässä maassa riittää joka kunnassa.

Kuntien pöytäkirjat on yleensä avoimia ja esim. työttömien pajojen touhuja voi tutkia vapaaehtoisesti myös kunnanarkistoista ja toiset kunnat jakaa hallituksen päätöksiä myös netissä jne. ;-) ;-) ;-)

Hyvät Veljet Kunnissa


MOT kerää yleisöltä tietoa kuntapäättäjien sidonnaisuuksista. Kuntien korruptiiviset rakenteet eivät aina täytä minkään rikoksen tunnusmerkistöä, vaikka ne ovat haitallisia ja eettisesti tuomittavia. Tehokkain torjuntakeino on avoimuus.

Anna vinkki – me tutkimme

MOT pyytää yleisöltä vinkkejä ja tietoja kuntapäättäjien sidonnaisuuksista, ylimitoitetusta kestityksestä, lähipiirin suosimisesta, hankintojen kasautumisesta samoille yhtiöille tai epäillyistä kaavoitusvallan väärinkäytöksistä.
Tutkimme vinkkejä ja julkistamme tuloksia kevään ohjelmissamme ja verkkosivuillamme.
Lähetä vinkki sähköpostitse: mot@yle.fi
Vinkin antajien nimiä ei paljasteta tutkinnan aikana.
Lue tästä alta koko kirjoitus ja lähde.


Ei kommentteja: