THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 21. joulukuuta 2013

Venäläisten kojelautakameroiden herkkä puoli

Tämmöinen puolikin Venäläisistä kun moni vihaa niitä. Monen kannattaisi tutustua paremmin maahan sekä kulttuuriin koska Venäläiset ottaa ihmiset aivan eritavalla kuin Suomalaiset ystävällisesti, sekä siellä osataan juhlia pienestäkin asiasta jne.

Tottakai kommunointi parantaa kaikkea mutta sama on Suomessakin ja kaikkialla.

Venäjällä tapahtuu muutakin kuin kolaroidaan, ajetaan järveen, osutaan lemmiskeleviin lehmiin tai lennetään tuulilasin läpi ihmepelastumiseen.

Tässä on kokoelma videoita, jotka saavat paatuneimmankin slavofiilin silmänurkan kostumaan - voi kuinka monta mummoa onkaan tienposkessa odottamassa juuri sinua pelastamaan heidät.


Empä nyt kirjoita mitään lisää vaan kertokoon video enemmän kuin tuhat sanaa.Ei kommentteja: