THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 10. joulukuuta 2013

Sunnuntaisuomalainen: Joka kymmenes työskentelee ilmaiseksi - Kuntien kannattaa lotota

Mutta miksi näin tehdään ! Ja kuka ja miksi näitä teetätetään töitä pitäs miettiä ! Koska kyse ei ole rahasta vaan vallasta ja ihmisten hyväksi käytöstä. Yksi jo kirjoitti mikä oire näillä on kun ovat niin viisaita sekä lukeneita. Ei kansa ymmärrä tätä monikaan.

Sitten lisään että nämä 115 000 ihmistä vaihtuvat välillä ilmaisissa töissä toisiin koko ajan eli tämä määrä on mahdoton sanoa kun tilastot on tehty jotta saadaan vääristettyä työttömyys lukuja vain.

Sitten isomäärä on 9€ päivä kursseilla myös eli ovat tilastoista pois. Ja mitä kursseilla tehdään, etsitään töitä kun työttömät etsii samoja töitä kotonta käsinkin sekä laittaa emaileja, soittelee, käy firmoissa kyselemässä myös. Very järkevää.

Aina pitää muistaa miksi näin tehdään, eli ketkä näistä hyötyy rahallisesti koska muuten ei tehtäisi näin.

Että näin, tehdään miten viisaat käskee ja päättää, karenssi voi tuntua hyvälle ja se piristää ihmisen mielialaa että siitäs sait paskiainen, vätys, laiskuri, pöljä. En ole näin paljon nauranut vuosikausiin mitä nyt naurettu kurssilla. Mandelan hautajaiset oli hyvät sekä ne näkyi netissä ja moni voisi siintä ottaa mallia.

Kannattaa katsoa MTV3 huomenna aamusta klo 7.20 Kuinka pärjätä narsistin kanssa.

Tämän jälkeen voi vaihtaa kanavaa TV1 ja katsoa ohjelma klo 7.48 Pomo soittaa vapaapäivänä - pitääkö vastata? (en sano mitään vaan jätän arvailujen varaan jotta jännitys säilyy aamuun asti).

Sunnuntaisuomalainen: Joka kymmenes työskentelee ilmaiseksi :

Ja nämä luvut on paljon paljon isommat mitä 2011 oleva tämä uutinen Ylellä.
Yli joka kymmenes työmarkkinoilla oleva suomalainen työskentelee ilmaiseksi, kertoo Välisuomen median Sunnuntaisuomalainen. Työharjoitteluiden työllistävä vaikutus on kuitenkin kyseenalainen. Työnantajat käyttävät harjoittelijoita hyväkseen, katsoo harjoittelijoiden asiaa ajava järjestö.

Työ- ja elinkeinoministeriön raportin mukaan kaikkein heikoimmin työllistytään työmarkkinatuen työharjoittelusta.

Laki vaatii, että tukityöskentely vie kohti vakituista työsuhdetta. Tasavallan harjoittelijat ja työllistetyt ry:n puheenjohtajan Kari Laurilan mukaan näin ei ole.

Räikeimmissä tapauksissa yritykset pyörittävät toimintaansa pelkästään ilmaisen harjoittelijatyövoiman varassa, Laurila sanoo. Harjoittelijoita käytetään hyväksi erityisesti palvelualalla.


Harjoittelijoina ja tukityöllistettyinä työskentelee ainakin 115 000. Kun mukaan lasketaan myös toisen asteen opintoihin kuuluva pakollinen harjoittelu, luku on lähes 400 000 suomalaista. Tämä on noin 13 prosenttia kokonaistyövoimasta.

Lähde YLE : http://yle.fi/uutiset/sunnuntaisuomalainen_joka_kymmenes_tyoskentelee_ilmaiseksi/5469544?fb_action_ids=10200385203552642&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=[10150696424135778]&action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]

On lottovoitto syntyä Suomessa, näin Pukkilassa ja muut ottamaan mallia, eipäs kukaan maailmassa varmaan ole tätä honannut eikä Suomessa kukaan tätä ennen. Tästä kunnat lottoamaan jotta kuntien talous paranee sekä ilmaista työtä lisää.

Pukkilan kunta varasi määrärahan lottoamiseen.
Miljoonavoitot jäävät haaveeksi: Pukkilan lottohanke laiton.
Matemaatikko laski Pukkilan todennäköisen lottovoiton: 769 € / vuosi
Tästä voi lukea kommentteja. (en kommentoi koska on muilla kommentteja tarpeeksi jo)

EHDOTUS SÄÄSTÖJEN SAAMISEKSI : Palkataan työtön työharjoitteluun viemään r-kiosikille, teboilille jne. vastikkeeliseen työhön 2 tuntia päivä jatkossa jota suunnitellaan (nyt jopa 6 tuntia päivä) tukia vastaan viemään lottokuponki, numerot jos arpoo kone ei mene turhaa aikaan kunnan hallituksessa. Tätähän nyt suunnitellaan :D

Toisaalta jos työttömät sanoo numerot ne voitas laittaa niin että kunta lopettaa palkattoman työn lottorahoilla ja maksaa palkkaa eli rahaa jolla voi ostaa jotain kivaa. Samalla työtön kuntoutuu kun se pakotetaan kävelemään vaikka -30 asteen pakkasessa r-kioskille vaikka, sitten se tekee raportin kunnan hallitukselle ja oppii tietämään mitä on työntekeminen sekä kuri eikä makaa vaan sohvalla nauttien elämästä.

Paitsi jos tulee yli 10 miljoonan voitto työtön nuori etenkin saa palkkatuen kunnalta vähintään 700€ - 1300€/kk koska ei ole työuraa palkkatukeen sekä yhden ilmaisen oluen pikkujouluissa sekä 1€ xtra lenkki makkaran hyvästä työstään ja uuden nimikkeen ja hyvän mielen + rintamerkki.

Toinen ehdotus on että lottovoiton sattuessa voidaan kuntaan rakentaa oopperatalo jotta kuntalaiset voivat nauttia kulttuurista tai korottaa hallituksen palkkoja hienosta ideasta joka voidaan laajentaa koko suomeen ja muihin maihinkin.

Vanhukset, lapset, luuserit olkoon oman onnensa nojassa ja etenkin työttömät vaan lottoaa ilman palkkaa päivät pitkät kunnalle 9€+tuki päivät että tulisi nyt sitä rahaa kunnalle.

Toisaalta eurojackpotista voi saada isommat voitot, nettipokerissa myös, miksi ei raveja voisi myös pelata Ruotsiin ja Ranskaankin jossa isommat voitot, kenoakin jne. voisi veikata samalla kunnat sekä valtion eri työpaikat. Kuntaan voitas samalla palkata veikkauspäälliköitä 13 kpl riippuen kunnan koosta sekä laittaa työttömät töihin eli viemään veikkauksia kunnalle tai miksi ei joka kunnalle jopa ja valtion eri paikkoihin.

Tv:ssä oli että kunnat voisi ostaa ravihevosen jopa, miksi ei myös koiria jotka juoksee ja kilpaa ja niitäkin veikataan, toisaalta jos rahat maksettaisi ulkomaille työttömälle se voisi veikata kukkotappelua Aasiassa ja sen elättäminen tulisi halvemmaksi. Kannattaa lopuksi muistaa että työttömät elättää puoli Suomea jotka saa työstään palkkaa.

Imatran kannattaisi tankata kunnan autokalusto Venäjällä, sekä autohuollot tehdä Venäjällä, pyykit pesettää jne. koska matkaa ei tule kuin 7km cityltä. Säästöä tulee ja tosissaan kirjoitan niin ei tarvitse ulkoistaa toimintoja Kiinaan jossa etenkin missä Nokia teetti puhelimia yms. oli hirveät itsemurha tilastot koska saivat niin paljon palkkaa että itsari oli tehtävä. Esim. Kreikassa 2 vuodessa tehty n. 4000 itsemurhaa ja sitä ennen ei oikeastaan mitään.

Toisaalta v*tuttaahan se toisia jos jotkut saa ruokaan/asuntoon rahaa maailmassa kun toiset vetää samoista töistä palkkaa tai toiset ei tee mitään ja ollaan vielä kateellisia työttömille mutta ei itse olla valmiita antamaan työpaikkaa työttömille nuorille josta saa rahaa kun voisi vaan nauttia. Jääkiekkomailojen myynti voi kasvaa nuorisolla jatkossakin.

Kumma kun Tampereella, Helsingissä oli normaaleita mielen osoituksia jotka unondettu tahallaan monessa mediassa jotka oli täysin erillaisia ja rauhan omaisia. Esim. tämä vaikka, ja oli muitakin, mutta eihän Neuvostoliitossakaan kerrottu tv:ssä kaikkea vaan pyrittiin muokkaamaan ihmisten mieli ja antamaan vääräkuva kaikesta. Totuus koskee.

Itsenäisyysliikkeellä tyylikäs mielenosoitus Tampere-talolla: Muutosvaatimus kuulutettiin mallikkaasti


HYVÄÄ VAPPUA JA EIKUN LOTTOAMALLA SUOMI YLÖS LAMASTA
OLIKOHAN LAISSA ETTÄ YKSI TUNTI VIIKOSSA RIITTÄÄ PÄIVÄSSÄ VAI VIIKOSSA
NIIN EI OLE TYÖTÖN, EN MUISTA NYT TÄTÄ MITÄ LAKI SANOO TAI MITEN
SITÄ TULKITAAN MISSÄKIN ERI TAPAUKSESSA YMPÄRI FINLANDIAA

Ei maailmassa raha ole ongelmana vaan ...............
Ei kommentteja: