THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 27. joulukuuta 2013

Miksi Virossa on surkeat palkat? - Valtamedian valheiden ja vaikenemisen vuosi 2013 - 'Sammuttakaa se televisio!

Ei jaksa itse vääntää mitään vaan tässä pari kirjoitusta tännekkin.

Niin miksiköhän Virossa on surkeat palkat? Ei ole kaikilla samassa firmassa ja tässäkään ei tarvita ihme aivoja miksi, se on se oma minä ja napa lähellä ratkaisu mutta miettikööt jokainen niin en kommentoi, mitäs sitä toisista välittää kuin muodon vuoksi, ei ne Virolaisetkaan paskapalkkaiset ole tyhmiä?

Lähde : http://todellinentallinna.blogspot.fi/2013/12/miksi-virossa-on-surkeat-palkat.html

Lähde : http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9408

En anna vieläkään oikeuksia p*sk*njauhajille kommentointiin, Ja löytyy linkeistä muitakin kirjoituksia.

Auts, Mää? Bää-ääää? Venäjällä naapurissa käytetään ja samalla lailla hyväksi ihmisiä josta tietty osa hyötyy mutta ei ne ketkä tekee sillä olemattomalla palkalla töitään tässä ihan rajan takana, Mää? Bää-ääää. Auts. Mutta suomessa maksetaan sentään työstä tuki+9€ päivä ;-)


Lisätään että onhan Suomessakin ihmiset saaneet töistä kenkää ja sitten samat henkilöt palkattu tekemään samoja töitä harjoittelijoina jotta ei tarvia maksaa palkkaa vaan maksetaan 9€ ylläpito korvausta tukien lisäksi kun samoja töitä toiset tekee PALKALLA JOKA ON IHAN ERI RAHA MÄÄRÄ.

Asiat ei muutu kunnes nämä p*sk*njauhajat saadaan vaikka etelä-mantereelle, se näissä onkin jännää kun eivät itse huomaa mitään kun pyörivät samanlaisessa piirissä jossa kaikki ovat aina samaa mieltä ja vielä kärjistävät asiat eli suomeksi valehtelevat. Sama kuin tietyt uskontopiirit/politiikkapiirit yms. jossa jo lapset manipuloidaan että tämä on totuus vaikka se on toinen. Tästä tuleekin taas mieleen Neuvostoliitto ja D.D.R systeemit jossa manipuloitiin ihmisten mieliä median jne. avulla mutta ei kaikkien onneksi.

Asiantuntija valinnee Pukkilan lottonumerot. Tämähän ei toteutunut mutta jatkossa voi moni asiantuntija hakea virkaa sekä voi päteä josta saa tyydytyksen elämään joka on muuten tylsää.

Pukkilan kunta aikoo perustaa kunnanlottoajan viran. Kunnanhallitus päätyi ratkaisuun hätäkokouksessaan, koska lottonumeroiden valinnan aavisteltiin muutoin vievän liikaa sen työaikaa.

Lähde : http://cheatingu.com/uutissirkus/?p=1656

Nyt löytyy hommeleita yli 13000 osaajalle!

Palaverissaramppaaja, muutoskohkaaja ja sähköpostinavaaja kuuluvat rekrytointisivustomme dynaamisimpiin ammattinimikkeisiin.

Tästä alta voit lukea lisää ja eikun hakemuksia kehiin jotta on tekemistä palkan eteen tai miksi tätä nyt kukakin kutsuu.

Jos olet valmis kolmivuorotyöhön ja jos muiden asiat ovat aina kiinnostaneet sinua omia asioitasi enemmän, liity joukkoomme ja kehitä osaamistasi tällä tulevaisuuden mittavimmalla kasvuklusterilla. Stasi-menneisyytesi on rekrytoinnissa ylimääräinen meriitti.

Lähde : http://cheatingu.com/uutissirkus/?p=530 

" Viisas oppii toisten virheistä, tyhmä ei omistaankaan."

Ei kommentteja: