THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kotkassa ei ole rasismia joten se pitää luoda - Britanniassa 13 miljoonaa köyhää – puolet töissä

Laitetaampa tämä vuoden vanha teksti tännekkin jakoon taas mistä on kysymys. Aamulla pakkokurssille, saa siintä 9€ päivä kulukorvausta, kun saman voi tehdä kotonta käsinkin eli etsiä töitä. Järkevää, vielä maksaa pitää tästä joillekkin yrityksille.

Jos nyt joku näitä pakkopullia haluaa kai se ne voisi vapaaehtoisesti  itsekkin mennä, tuntuu kuin taas aamusta menisi apukouluun tai kakolaan pakosta jotta ei saa karenssia, sehän voi tulla mistä vaan nykyään.

Yhteiskunta on sairas

""Kotkan kaupunki haluaa säästö syistä ulkoistaa uimahallien kassapalvelut.
Kaupungin palveluksessa olevat jo kuudenkympin ikää lähestyvät työntekijät siirretään muihin tehtäviin ja heidän palkka alenee 300 €.

Kassapalveluista tulee vastaamaan yhdistys, joka rekrytoi siihen työharjoittelijoita eli palkka on työmarkkinatuki käteen n. 500 €/ kk+ ateriakorvaus 9.00 € per työpäivä.""

Tästä alta voit lukea koko tekstin sekä kommentteja.

Lähde : http://1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/119970-kotkassa-ei-ole-rasismia-joten-se-pitaa-luoda

Britanniassa 13 miljoonaa köyhää – puolet töissä

Ja monet ei tajua mitä isot tuloerot saavat aikaiseksi, raha&valta sokaisee täysin isoa osaa ihmisistä jotka ei välitä centin vertaa muista.

Tästä alta voit lukea koko tekstin sekä kommentteja.

Lähde : http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/64721-britanniassa-13-miljoonaa-koyhaa-puolet-toissa

Ei kommentteja: