THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 24. joulukuuta 2013

HYVÄÄ JOULUA


Jos joku ei tiedä mitä lahjoja ostaa niin voi lähettää sitä rahaa vaikka tänne tarvitseville.

Tämä materiaalinen elämä täällä ns. kehittyneissä maissa saa ihmiset aivan sekaisin ja monilla unohtuu elämän perimmäinen tarkoitus. Itse en pidä tätä Joulu asiaa välttämättä hyvänä vaan tämä tuhoaa kun rahalla pitää ostaa onnea monen, ei kaikkien. 

Rahalla saa ruokaa, asunnon pään päälle joten sitäkin tarvitaan, mutta nykypäivän ahneus ja omaetu on syynä miksi sadat ja sadat miljoonat voi huonosti myös Suomessakin, kyykytyksestä tullut kuin huvia toisille josta itse hyödytään.

Mieluummin olisin nytkin joulun muualla kuin Suomessa. Ei ole koskaan sytyttänyt kun toiset tuhlaa rahaa turhaan materiaaliin jotta voivat hetkellisesti tyydyttää olonsa. En sitä väitä että jokainenhan saa tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä mitään jos kokee sen tuovan iloa itselle tai kenteis jopa muillekkin.

Ja miksi maailmassa on köyhiä&työttömiä, sehän ei ole rahasta kiinni vaan kysymys on jakamisesta sekä pitkälti politiikasta, vallasta, ahneudesta jne. Lähde : http://www.kirkonulkomaanapu.fi


Ei kommentteja: