THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Toimeentulotuen soveltamisessa on kunnissa valtavat erot - Vapaaehtoisia pakkoja

Siis niin valtavat erot ovat ja virheitä tehdään myös valtavasti sosiaalitoimistoissa, miksi monien työttömien pitää oikoa asioita että ei se näin mene ketkä tietää lakia sekä uskaltavat pitää puoliaan myös. Suomessakin pitäisi noudattaaa lakiakin. Ei moni mene jatkuvasti tekemään valitusta joka voi kestää ikuisuuden. Ei pääkestä, tämä on tarkoituksen hakuisuuttaa ja sanotaan näin on määrätty töissä tekemään, paskat, voi kieltäytyä töissä naudattamasta asioita ja ottaa puheeksi johtajien kanssa vaikka menisi työpaikkakin että ei tämä ole oikein ja tähän saatava HETI KORJAUS jotta ihmiset ei kärsi.

Joissakin kunnissa veronpalautuksia ei oteta pitkäaikaisasiakkailla täysimääräisesti huomioon. Toisissa ne leikkaavat toimeentulotukea täysimääräisesti. Joissain kunnissa auto on realisoitava, toisissa sen saa pitää.

Nyt joku nero eli viisas miettii miksi autopitää realisoida, te-toimistot pakottaa kursseilla, harjoitteluun, pakkotöihin niin pakko olla auto koska julkisilla ei pääse. Ja mitäs jos ei varaa pitää autoa kuten monella ei ole. Se ei riitä selvitykseksi vaan pitää muuttaa pois vaikka 60 vuotiaana jossa myös asunut 60 vuotta ja saanut lopputilin tehden ikänsä töitä eikä pääse putkeen eikä eläkkeelle.

Ja jos asuu maaseudulla asunnon myynti voi kestää ikuisuuden. Nyt joku viisas sanoo sitten se pitää myydä vaikka kymmenellä eurolla. Näitä tapauksia on aivan liikaa tässä massa.

Muistakaa naapuria ei saa auttaa tai voi tulla karenssia edes lumien kolauksessa ei missään vaikka se kuolisi. Näin saadaan säästöä jos/kun ihmiset kuolee ja toiset hyötyy tästä.

Maailmassa joka päivä kuolee 17000 lasta pelkästään nälkään ja toiset vielä nauttii tästä että mitäs ovat niin tyhmiä vanhemmat ja muut, siis toiset kuvittelee näin mutta ei ketkä tietää sanan empatia ja auttaminen.

Ja ns. hyvinvointivaltioissakin yritetään väkisin saada ihmiset karenssille säästöjen takia jotta toiset vetää järkyttäviä tilejään itselleen pelkän ahneuden takia, kyse on vallasta ja kaikki ei pysty tiettyihin töihin käyttämään hyväkseen alaisiaan tietyn osan etujen takia josta itsekkin hyötyy.

Tästä alta voi lukea lisää

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3086776/vihonviimeinen-tuki-voi-olla-50-tai-400-euroa

Sveitsiläisten kanssa jutellessa minulle tuli vähän sellainen fiilis kuin olisi pohjoiskorealaisena tullut Suomeen, siis se vapaus ja demokratian taso on jotain mitä en ole voinut kuvitellakaan olevan olemassa. 

Tästä alta koko kirjoitus.

Lähde : http://ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155303-palasin-sveitsist%C3%A4-h%C3%A4keltyneen%C3%A4

Tässä tämmöinen linkki ja sivusto alla.


Vapaaehtoisia pakkoja

Birminghamissa tuomioistuin sai puidakseen tapauksen, jossa nuori nainen oli lukenut itsensä geologiksi, mutta ei löytänyt alan hommia. Hän teki vapaahtoistyötä paikallisessa museossa, kunnes työvoimaviranomaiset kielsivät sen. Nainen määrättiin palkattomaan työhön halpahalliketjun myymälään, jossa hänen tehtäviinsä kuului siivousta ja hyllyjen täyttämistä. Kahden viikon päästä nainen kieltäytyi ilmaistöistä, vei asian oikeuteen – ja voitti.

Nyt Britanniassa kasataan joukkokannetta 150 000 työttömän puolesta, jotka ovat kieltäytyneet palkattomasta työstä ja sen vuoksi menettäneet työttömyystukensa.

Britanniassa työttömien työvelvoitteesta käytetään termiä workfare. Suomessa puhutaan kankeammin työvoimapoliittisista toimenpiteistä. Idea on kuitenkin sama: tukia leikataan, jos työtön ei mene työharjoitteluun, työkokeiluun tai työvoimakoulutukseen. Ensi viikolla ilmestyvässä Nosteessa sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko (kok) vaatii, että vastikkeellisuutta on lisättävä entisestään. Ministeri perustelee kantaansa tutuin sanankääntein: Työ on parasta sosiaaliturvaa. Työtön voi passivoitua ja lamaantua (kauheeta paskaa Suomeksi).

Entä jos ei passivoidu? Vapaaehtoistyö voisi tarjota mielekästä tekemistä. Se vain ei käy päinsä Suomessakaan – ainakaan kaikkialla. Osa TE-keskuksista on katkaissut työttömyystuen ihmisiltä, jotka tekevät vapaaehtois- tai talkootöitä.

LISÄYS: Muistakaa omia vanhempia ei saa työtön auttaa tai pitää hakea sairaslomaa jos ei ole palkkatöitä olemassa. Otin kopion mitä itselleni kirjattu. HUH HUH karenssilta vältyin sentään. Mutta ilmaisena harjoittelijana saan taas auttaa vanhuksia jne.

Tästä alta voi lukea lisää

Lähde : http://www.nosteessa.fi/noste-blogi/vapaaehtoisia-pakkoja.html


 

Ei kommentteja: