THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Työttömyyteen lopullinen ratkaisu - Työttömien kapina

Laitan tämmöisen tänne jakoon, siis työtön voidaan pakottaa 9€ päiväkorvauksella töihin, yhdessäkin yhdistyksessä johtaja saa noin 4700€/kk brutto palkkaa kun työttömät on alaisina. Pitäähän vastuusta maksaa kun toiset tekee työt.

Yksi ex-työkaverikin oli 867€/kk bruttopalkalla näissä paskatöissä, viikonloput sekä illat oli paljon töitä eikä mitään ylimääräisiä korvauksia näistä. Viikonloppuja töissä jotka pidettiin viikolla vapaana koska kukas sitä nyt rahaa töistä haluaa paitsi ahneet paskat kun saavat vaan palkkaa toisten avulla. Eikä ollut kuin yli 30 vuotta työkokemusta takana :D ja on niin paljon muitakin joista saisi kirjasarjan Suomesta tehtyä näistä orjatöistä.

Voi näistä kieltäytyä ja saa karenssin sekä menee toimeentulo asiakkaaksi sosiaalitoimistoon alennetuilla tuilla ja hirvee lippu/lappu rumba alkaa. Toisaalta näin työllistetään ahkeria virkailijoita jotta ne saa palkkaa kun työttömät täyttelee lippuja&lappuja taas sekä lukeneet xxxpäälliköt saavat palkkaa töistään kunnissa jotta ei Yliopisto tai vastaava koulutus ole mennyt hukkaan että säilyy ammattitaito koko työuran aikana.

En tiedä onko Yliopistoissa tehty väitöskirjaa tai huippututkimuksia paljon työttömät työllistää ihmisiä. Jos joku tai jotkut tekisi vaikka 2 vuoden tutkimuksen niin sekin olisi työllistämistä josta voitaisi maksaa vaikka 100 000€ vuodessa kun isketään päähän leima "professori tai huippututkija".
Sitten voisi päteä sekä tuntea itsensä viisaaksi että näin teen työtä josta maksetaan sekä saa koulutusta vastaan palkkaa tilille joka on laillista.

Yksi tärkein syy miksi on työttömiä on nämä tyypit joita riittää jotka ajattelee vaan omaa minää.

Rahasta ei ole Suomessa eikä EU:ssa pulaa, kyse on jakamisesta. Onneksi omat asiat suht hyvin mutta silti olisi kivempaa jos kaikilla olisi asiat hyvin ja paremmin.





Maria Tolppasen blogin kommenteista; "Vapaaehtois- tai talkootyö voi viedä työttömyysetuuden" on luettavissa jo selkeästi se, että työttömyys voidaan lopettaa.
Resepti jäljempänä. Ensin tämän päivän tilanne:
  • Vapaaehtoistyön tulkinnat vaihtelee paikkakunnitain. 
  • Puoluepoliittista (eduskuntapuolueet) työtä on aina katsottu läpi sormien. 
  • Omaehtoinen auttaminen tai vapaaehtoistyö on kielletty. 
  • SPR, MLL ja sen tapaisissa "etabloiduissa" yrityksissä (muka-yhdistyksissä) saa tehdä vapaaehtoistyötä. 
  •  Työkkäri määrittele mille työpaikoille saa mennä tekemään ilmaiseksi työtä. (9€/päivä on ruokailua varten - ei palkkaa).

    ____________________________________________
     
Lopullinen ratkaisu: 
1) Netissä järjestetään "Työttömien sossukurssit", eli työttömät voivat netistä opiskella kaikkia niitä lakeja, jotka koskevat sossun velvollisuuksia, mitä papereita tarvitaan, mistä minkäkin todistuksen saa jne..
2)
Työttömät kieltäytyvät kaikista työvoimapoliittisista pakkokeinoista, esimerkiksi palkattomasta orjatyöstä, jota harrastavat kunnat ja valtio, koskaan palkkaamatta ketään.
Tätä käyttävät myös hyväkseen monet yritykset - vuodesta toiseen. Pienyrittäjillä tällaista oikeutta ei pääsääntöisesti ole kuin kerran tai kaksi.
3) Työttömät kieltäytyvät kaikista ns. sosiaalisista työpaikoista (joiden ainoa tarkoitus on elättää niissä toimivia virkamiehiä - työttömillä teetetyillä ja laskutetuilla töillä. Myös vammaisia käytetään tässä yhteydessä räikeästi hyväkseen.
4) Kaikki ne työttömät, joilta evätään työttömyyskorvaukset menevät välittömästi sossuun, kaikki sanomiset äänitetään ja saadut paperit talletetaan. (Opetetaan jo ensimmäisen kohdan sossukurssilla).
5) Kerrotaan SAK:lle ja muille ammattijärjestöille, että 1.5. 2014 alamme tekemään töitä 1.000 € kuukausipalkalla. "Joten haistakaa huilu, kun ette mitään tee!"
6) Herätetään keskiluokka jakamalla lennäkkejä: "Sinä olet seuraava - jos et herää niin Sinunkin työpaikkasi lähtee!"
7) Perustetaan Tallinnaan satoja yrityksiä, jotka lähettävät tarjouksia jokaiseen lain mukaan  kilpailutettavaan kohteeseen, joita nyt hoitaa esimerkiksi kansainväliset (siivous-, palvelu-, ym.)firmat. [Näitä vakiotarjouksia suoltavia yrityksiä pystyy hoitamaan 10 - 30 työtöntä, yhdestä ja samasta konttorista].
8) Kokoomuksen libertaarisiivelle ja vähän muillekin lähetetään viestejä: "Tätähän Kokoomuksessa haluttin!" Ja kerrotaan kuinka huolissamme olemme yhteiskuntamallista, jossa hengissäpysymisen ehtona on varastaminen.
+ muutama muu kohta, joita en nyt tähän kirjoita.
Kyseessä on siis täysin laillinen Työttömien kapina.
________________________________________________

Nythän homma menee näin:
Esimerkiksi Kreikassa on jo tämä "250 €urolla töihin"-tilanne. Siinä ovat hävinneet niin yrittäjät kuin työntekijät, työttömistä puhumattakaan.
Eli jos herätämme ajoissa SAK:n, porvarit ja keskiluokan, meidän ei tarvitse odottaa, että he itse ajavat maamme tähän peruuttamattomaan tilaan, missä nyt jo Kreikassa ollaan.
Kun ylläluetellut piirit saadaan tarpeeksi hermostumaan, saadaan asioille myös ratkaisu:
Suomi nousuun sillä, että kaikki saavat tehdä työtä tämän maan ja itsensä eteen.
Sillä ei ole niin väliä, jos jotkut Jutat keksivät, että vapaaehtois- ja/tai talkootyötä pitää verottaa, eihän?
Herätetään heidät todellisuuteen. Herätä myös kaverisi.

Henry

Lähde : http://henry.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144161-tyottomyyteen-lopullinen-ratkaisu-tyottomien-kapina




Ei kommentteja: