THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 30. heinäkuuta 2013

AL: Työkkärijonot katosivat salaisen puhelinpalvelun hoidettavaksi - valtavat ruuhkat

Sunnuntai 28.7.2013 klo 12.49
Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston työntekijät elävät pelossa ja työskentelevät piilossa, koska ovat saaneet niin rajua palautetta, kertoo Aamulehden sunnuntailiite.

Tampereen TE-toimiston toimipiste sijaitsee salaisessa paikassa. Toimiston ikkunat sumennettu ja ovi lukossa. Toimiston sijaintia ei ulkopuolisten pelossa paljasteta.

Aamulehti kertoo, että Pirkanmaalla TE-toimistoihin ei ole kevään jälkeen voinut tulla jonottamaan, vaan alueen kaikkien 31 000 työttömän kysymykset ja ajanvaraukset hoidetaan puhelimitse.
Muutos kadotti lehden mukaan näkyvät jonot ja aiheutti puhelukaaoksen sekä loputtomat ruuhkat. Työkkäri sai syytöksiä asiakkaiden nöyryyttämisestä.

Puhelinpalvelun jonoon mahtuu vain viisi ihmistä kerrallaan. Kesäkuun lopussa jonotusjärjestelmää ei vielä edes ollut ja yhä edelleen jonossa saattaa joutua odottamaan kymmeniä minuutteja.
Pirkanmaan TE-toimiston on saanut sunnuntailiitteen mukaan tänä kesänä uusia asiakkaita noin 100-150 päivässä. Vaikka työpaikkoja on hieman enemmän kuin viime vuonna, on niitä yhtä pirkanmaalaista työtöntä kohti vain 0,09 kappaletta.

TE-toimistojen määrärahoja leikataan, mutta työttömyys kasvaa. Puheluista vain murto-osaan ehditään vastata. Vaikka soittaisi päivässä useaan kertaan, ei välttämättä pääse puhumaan virkailijan kanssa.

Lähde: Aamulehti
VILLE HALONEN

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013072817302659_uu.shtml

""Tässä tämä pikku juttu Aamulehdestä. Oikeusasiamiehen mukaan puhelut viranomaisille tulee olla maksullisia, mutta minusta jonottaminen ei saa maksaa vaan siihen saatava muutos. S. Ahola-Laurila ""

Eli mitä enemmän työttömät jonottaa puhelimessa sitä enemmän menee rahaa toisten tilille. Tämä on vaan yksi konsti saada työttömien rahat "parempien" taskuun sekä hankaloittaa työttömien elämää sekä syyllistää vielä työttömät kaikesta että jonota ja maksa, luukulle et pääse kärsi.
Sitten toiset kahelit vielä sanoo että mitä valitatte josta tulee mieleen kolme sanaa D.D ja R.


Lähde : http://www.aamulehti.fi


Ei kommentteja: