THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ja taas yksi… - Ruotsalainen nettikauppa käyttää postitukseen työttömien pajoja

Ja näitä Suomessa riittää miksi ihmisiä käytetään vaan hyväksi oma etu mielessään, näillä on tämä tauti jota eivät itse huomaa kun kaveripiirikin on samanlaisia. 

Laitan tähän keulaan tännekkin uuden Saku Timosen  kirjoituksen mistä on kyse. Ei törkeydellä ole mitään rajaa.

Kotimaiset hikipajat

 Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/kotimaiset-hikipajat/

Oleskeluyhteiskunnan ehkäisemistä: Roskaaminen työllistää

Narsisti nauttii, työyhteisö sairastaa.

Hän pelottelee, alistaa, manipuloi ja valehtelee. Pitää työpaikan omaa hovia ja nauttii ihailusta. Ei osoita empatiaa, mutta osaa taitavasti peitellä todellisen luonteensa niiltä, joita haluaa miellyttää. Hän on narsisti. 
Ja samaa paskaa on muuallakin kuin töissä, yksi kaveri soitti äsken että sen tuttu oli valehdellut taas aivan sikatörkeesti yhdestä asiasta ja kertonut täyttä paskaa monille. Sanoin  että et ole missään tekemisissä enää sen tutun kanssa koska ei ollut kuulemma ekakerta kun kuulee muualta keksittyjä juttuja.

Lähde : http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2011/07/31/narsisti-nauttii-tyoyhteiso-sairastaa/201110628/12

Näkevät asiat täysin väärin koska on niin kiero ajatusmaailma näillä että aidan seipäätkin nauraa aivan yksinkertaisia pieniä asioita myöten. Ja aivan turha selittää järkeä jos on kiero ajatusmaailma sekä kaveripiiri samanlainen.

Jos mahdollista niin valtion/kuntienkin töitä ulkoistetaan jatkossa Venäläisille kuten nyt Viroon kunnat ulkoistaa palveluitaan joille ei tarvia maksaa paljon paskaakaan palkkaa, palkan voi sitten ottaa tiettypiiri itselleen jotta ego kohoaa kun suurin osa saa vaan murusia että pärjätkää tällä että tämä on maantapa ja palkkataso, vmp. Eikä ne ole tyhmiä että lähtevät tilaisuuden tullen pois hekin. Johto vaan elää omissa maailmoissaan kuvitelleen toista mikä on totuus. Eihän moni kehtaa sanoa tämmöisissä töissä päin naamaa, toiset onneksi uskaltaa lopputilinkin uhalla että TÖISTÄ PITÄS SAADA palkkaakin eikä vaan tulla ajankuluksi töihin.

Ruotsalainen nettikauppa käyttää postitukseen työttömien pajoja, tähän sitä mennään ja tietty osa vetää voitot itselleen sitten. Tässä ei puhuta kuin kuntouttavasta työstä mutta se on käsittääkseni 9€ päiväkorvaus. Törkeetä sikailua firmalta ja boikottiin tämmöiset yritykset. 

Saakohan säätiön toimitusjohtaja minkälaista palkkaa + muut karpaattien nerot vai onko nekin kuntouttavassa työssä. Eihän näitä touhua pysty tekemään kuin törkeät ihmiset mitä muualla puhuvat ihmiset.

"Miksi heitä sitten kutsutaan työttömiksi kun kerran ovat töissä? "  

"Jaa niin se pieni muodollisuus: palkka ja eläkkeen kertyminen puuttuu. Onkohan postinkantajatkin kohta ns. työttömiä postinkantajia. Työttömäthän ne kohta alkaa yhteiskuntaa pyörittämään oikein todenteolla."

Lähde : http://yle.fi/uutiset/ruotsalainen_nettikauppa_kayttaa_postitukseen_tyottomien_pajoja/6753383 

Alla oleva malli oli käytössä myös Saksassa vuosina 1933–45 ja Venäjällä 1924–86. Malli on myös käytössä Pohjois-Koreassa edelleen.

sakutimonen @ Perjantaina, Heinäkuun 26. 2013 

Ja taas yksi ...

Kun julkisesti avaa yhteiskunnallista keskustelua, niin avaajan olisi hyvä tietää edes vähän aiheestaan. Jatkuvasti putkahtelee esiin työttömyyskorvauksen vastikkeelliseksi vaatijoita, joilla ei ole hajuakaan aiheesta. He näkevät vain tekemätöntä työtä ja työttömiä ja oivaltavat heti palkattoman työn olevan ratkaisu tähän ongelmaan.

Tässä taas yksi yhteiskunnallinen ajattelija, jonka tuotos mahtuu kätevästi kuvakaappaukseen:

Nämä palkattoman työn vaatijat eivät koskaan ymmärrä palkan ja työttömyyskorvauksen välistä eroa. Palkka on sitä rahaa, mikä maksetaan TES:n mukaisesti korvauksena tehdystä työstä. 

Työttömyyskorvaus puolestaan on se mitätön summa, millä työtön pidetään hengissä sen aikaa, että hän saa itselleen palkallista työtä.

Nämä ajattelijat ovat vaatimassa kahden kerroksen työmarkkinoita. Heidän mallissaan työtön ja palkattu työntekijä tekisivät samaa työtä rinta rinnan, mutta vain toiselle maksettaisiin palkkaa.

Palkattoman työn ehdottajat ovat vaatimassa työttömille kunnallista työvelvollisuutta. He eivät tiedä, että sellainen on jo olemassa kuntouttavan työtoiminnan nimisenä. Kuntouttavasta työtoiminnasta annetun lain mukaan jokainen pitkäaikaistyötön voidaan velvoittaa kuntouttavaan työtoimintaan työmarkkinatuella ja yhdeksän euron päivittäisellä kulukorvauksella.

Kuntouttavassa työtoiminnassa ei ole muuta kuntouttavaa kuin nimi. Siihen ei voida määrätä sellaista vajaakuntoista, joka tarvitsee sosiaali- tai terveyspalveluja. Hänet on ohjattava niiden pariin niin pitkäksi aikaa, että hän kuntoutuu työkykyiseksi. Vasta sitten hän kelpaa kuntouttavaan työtoimintaan. Jos ette usko, niin lukekaa laista.

Tällä kertaa tämän loistoidean näyttää saaneen perussuomalainen, mutta ihan kaikissa puolueissa heitä on.    

Puoluekannasta riippumatta jokainen tämän idean saanut pitäisi välittömästi irtisanoa nykyisestä työstään ja ottaa takaisin tekemään sitä kuntouttavana työtoimintana tai työkokeiluna. Ehkä se saisi ajattelemaan asiaa ihan järjen kanssa.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/ja-taas-yksi/


Ei kommentteja: