THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hei sinä viranomainen

Tämmöinen teksti jakoon tännekkin joka saanut kovasti lukijoita ainaskin sosiaalisessa mediassa. 

Hei sinä viranomainen.

Haluaisin järjestää tapahtuman. Sellaista pienimuotoista. Vähän musiikkia, kenties hyvää suuhunpantavaa.

Mukavaa oleilua. Halvat liput ja talkoohenkeä.
Paikka on, kiitos kysymästä.

Poliisille tein kirjallisen ilmoituksen. Pelastussuunnitelmakin on ja paikat hyväksytetty palolaitoksella.

Meluilmoitus on tehty ja jätehuoltosuunnitelma esitelty. Vessojakin on paikalla, molemmille sukupuolille.

Vettä saatavissa, ruokapisteet hyväksytetty. Myyjillä hygieniapassit, vaikka se vähän kalliiksi tulikin, parin tunnin tapahtuman takia.

Nyt olen valmis tapahtumaan, vielä odotan viranomaistarkastusta. En tiedä, milloin se on.
Kai teillä viranomaisillakin on kiire. Siihen viittaa se paperi- ja selvitysmäärä, jonka olen teille toimittanut.

Ps. Byrokratian pyörittämiseen meni tuhottomasti aikaa ja useita satoja euroja. En usko, että minulla on jatkossa varaa ja voimaa järjestää tapahtumaa toistamiseen, talkoopohjalta. Harmi sinänsä.

Alempana olevasta tai ylempänä olevasta on lähde koko kirjoitukseen Uutisvuokseen.

Kommenteista että 
- ei viranomaiset näitä lakeja säädä, ainoastaan valvoo, mitä on säädetty.
- Eduskunta, lainsäätäjät ja viranomaiset voisivat tehdä talkootyötä, jotta hommat nopeutuu. Paperinpyöritystä talkoilla.Heidän hitautensa hidastaa kaikkien muiden tekemistä. Voitko lähettää heille viestin, että tekemään talkoilla byrokratiaa! He Ovat Hitaita ja Kalliita.
- Muistakaa kuitenkin, että Suomessa byrokratia on tosi pientä verrattuna moniin muihin maihin.

Eli jos lakiin laitetaan voi vetää karkeesti kirveen toisen päähän ilman rangaistusta niin miksi ihmiset noudattaa näitä töissään eikä ala kapinoimaan tai ajamaan itse töissä asioita parempaan suuntaan.
Voidaan asiaa ajatella myös että jos ei näitä tyhmiä lakeja ole niin mitäs töitä viranomaiset, päättäjät, päällikköarmeijat, johtajat, asiantuntijat sitten tekevät töissä palkkansa sekä koulutuksensa eteen.

Sitten miksi verrataan että muissa maissa on vielä isompi byrokratia, aina voidaan verrata vaikka sitten Neuvostoliittoon tai Pohjois-Koreaan jos näin halutaan ajatella. Miksi ei sanota että on maita jossa asiat pelaa paremmin ja miksi pitää aina siihen paskimpaan verrata toisten.

Valtiolla&kunnissa aina nauretaan nytkin ketkä töissä etenkin kertovat että toiset työllistää vaan itse itsensä josta sitten maksetaan, tai toinen toisensa jotta on töitä Ja näistä sitä maksetaankin eikä oikeasta työstä näin karrikoiden sanottuna.

No eihän se käy sanoa vastaan ylöspäin vaikka olisi oikeassa koska pitää ottaa actionpointteja, mutta delegoi homman lopulta muille ja seuraavassa palaverissa clousaa pointit.
Eikun sertifikaattia hankkimaan ja tässä kurssi tätä varten ja tämä koskee liian montaa tässäkin maassa on totuus. Ai mutta eihän asioista saa tai pidä jutella oikeilla nimillä vaan olla kiltisi samaa mieltä että 1+1=3 vaikka vastaus on kaksi (2).

Sitten joku varmaan miettii mitäs järkeä tehdä talkoilla jotain kun voi maata sängyssä sekä nauttia elämästä koska eihän siintä saa rahaakaan vaan tulee menoja vaan matkoista ja kaikesta ehkä myös. Toisaalta valtiolla/kunnalla mitä hitaammin/huonommin tehdään työt ja huonommin niin tällä työllistetään itseä sekä toisia.

Mutta moni ei tajua että valtiolla on myös yksiköitä joitten pitää tehdä tulosta että ei asiat aina ole miten moni kuvittelee sohvalla maaten.

Paras tulos saadaan joka paikassa että orjilla teetätetään tai muodollisella palkalla työt isolle joukolle, voitot voi korjata toinen puoli tai tietty osa sitten ja kehua miten hyviä olimme. Mutta naama pitää olla peruslukemilla jotta voidaan käyttää valtaa&titteliä hyväksi eli ihmisiä että tämä on lain mukaista ja palkka on normaali kun tietty osaa vetää tiliä toisten avulla. Kaippa se tuo isolle osalle nautintoa. Tämäkö se on kaiken tarkoitus maailmassa jotta voi kehua itseään.

Ja selittäjiä riittää sekä tahallaan asioiden kääntäjiä tässä maassa että toiset puhuu harjasta ja toiset harjan varresta.

Viranomaiset ja Alko :
Lisätään tähän että miksi ei viinatuonti Venäjältä voisi olla vapaata kuin Virosta.
SYY : Mutta kukas sitten elättäisi Alkon/Altian johtajia. Altia 459 980€/vuosi , Alko 331 380€/vuosi jne. tästä eteenpäin muihin vaativiin töihin joissa kova vastuu. Törkeetä rahanpesua, eikun Suomessa tätä sanotaankin työntekemiseksi koska se on laillista ja vastuusta pitää maksaa että ihmiset juo 
viinaa. 

Olen ennenkin kirjoittanut, työtön saa vaikka 477€ toimeentulotukea. Se juo kaikki saamansa rahat eli ilman näitä Altian/Alkon viranomais johtajat eivät saisi noin korkeita palkkoja koska työtön vaan siirtää rahat toisen tilille viinan avulla. Valtio antaa rahaa 477€ ja tämä sama raha siirtyy valtiolle eli Alkoon 100% toisten taskuun ja työtön on vaan välikappale koska näitä rahoja ei voida ottaa suoraan. Siksi on tarkoitus luoda mahdollisimman suuri työttömien armeija. 

Jos kukaan ei joisi alkoholia kuten jossain maissa asiat on paremmin. Suomessa ravintolat, baarit, monet kaupatkin, hotellit jne. pitäs lopettaa. Koko maahan ajautuisi kaaokseen jos alkoholia ei juotaisi ja varmaan 500 000 joutuisi kerta heitolla elätettäväksi ja työttömiksi. Siksi pitää systeemi pitää paskana jotta ihmisten v-käyrä pysyy tapissa ja ihmiset juovat mahdollisimman paljon mutta ei niin paljon että eivät voisi töitä tehdä jotenkin. Nyt vaan säädellään veroa jolla elätetään näitä viisaita toisia ihmisiä kun annetaan heidän tilille rahaa jota sanotaan työksi ;-)

Sama koskee monopoli ruokajakelu ketjuja jne. Kaikki rahat menee vaan toisten taskuun ja jäävät kotimaahan 100%  koska työtön ei yleensä voi matkustella ja pienituloinenkin tuhlaa kaikki rahat aina. Poikkeuksena jos asuu lähellä Viro, Ruotsi, Norja, Venäjä tietenkin tai halpalentolippu vaikka 20€ johonkin Eurooppaan jne. Tai jos ei joku toinen tietenkin maksa kaikki.

Kukaan ei mieti miksi ihmiset juo. If you know what I mean ;-)

Loppu neuvo kaikille:
Jos asioitte viranomaisen kanssa vaikka te-keskuksessa. Älkää sanoko koskaan että autatte vaikka vanhempia mieluummin kuin menette orjatöihin 9€ päivä korvauksella tai 1050€/kk palkka töihin. Sairaslomaa ehdotetaan tai karenssia voi paukkua.
Viisaat vastaa tietysti tähän että miksi pitäs auttaa vanhempia kun helpommalla pääsee kun ei auta ja korjaa vaan hedelmät päältä ja cloussaa chekout pointit itselleen.

Ai että mie vihaan täyttä oikeistoa yli kaiken jotka tuhoaa hyvinvointivaltion tarkoituksellaan oma etu mielessään. Tiedoksi että en ole minkään puolueen kannattaja koska politiikka on perseestä ja kokoomusta vihaan sekä mitä nää uusliberaali kahelit ovat. Jos ajattelisin vain itseäni niin näille kokoomus on oikea puoluea jotka ei haluakkaan ajaa sorrettujen, köyhien asioista koskaan kun oma minä on vaan mielessään. Kokoomus haluaa vaan paskapalkka töitä tai orjia oma etu mielessään. Voihan imelyys ja oksennus.

Lähde : http://www.uutisvuoksi.fi/Mielipide---Alakerta/2013/07/18/Hei+sin%C3%A4+viranomainen/2013515982242/69



Ei kommentteja: