THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Työn Neuvostoliitto

Tässä olisi tämmöinen kirjoitus tännekkin jakoon jos/kun kaikki ei lue Facebookkia jne.

Ihminen on sitä varten, että ahkeroi eliitin eteen, joka on hyysäysyhteiskunnan eniten hyysätty ryhmä. 

Hyvän ihmisen määritelmä on, että hän antaa kaikkensa sen eteen, vapaa-aikansa, ajan perheensä kanssa, terveytensä, energiansa ja lopulta koko elämänsä, eliitin hyysäämiseen.
Tämä on hyvä, koska näin meille on opetettu. Jos ajattelet toisin, olet vääräuskoinen ja sinua tulee patistaa paremmaksi. Paremmaksi työntekijäksi, koska eihän eliitti muuten lepää, ellei sen hyysääjät uhraa itseään työn alttarille.

Väärinajattelija kysyy, miksi työtä ei voida automatisoida, miksi turhaa työtä ei voida jättää tekemättä, miksi ihmisen pitää raataa Bangladeshilaisessa tehtaassa, joka romahtaa niskaan, miksi ihmisen pitää joutua Intiassa niin huonoihin työoloihin, että niitä selvitellään polttamalla tehtaita.
Väärinajattelija kysyy, minkä takia eliitin pitää saada niin paljon, että se ei riitä, että muut tekevät 40h, 50h, 60h, 70h, 80h viikossa, miksi mikään ei riitä? Mitä sillä kaikella rahalla edes tekee? Sillä tekee valtaa. Sillä tekee sen vallan, jolla viikosta tehdään 90h, jotta saadaan vielä enemmän rahaa, jotta saadaan vielä enemmän valtaa.

Vai oletko ihan tosissasi, että olet mielummin töissä kuin perheesi kanssa, mielummin ylitöissä kuin landella, mielummin kokouksessa kuin kalassa? Meinaatko tosissaan, että ihminen ei osaa tehdä mitään järkevää ajallaan, jos sitä kaikkea ei käytä töissä?

Vaihtoehtona on vain Neuvostoliitto siellä, Eurostoliitto täällä. Me elämme työn Neuvostoliittoa ja hiki päässä pitää sinun etsiä sitä, joka oikeasti ilman merkittävää ehdollistamista haluaa sen työn sankarin mitalin stalinistieliitin viedessä kaikki hedelmät.

Niin, ihan väärin ajateltu. Mitä jos lukis vaikka Iltistä, jos siellä ois vaikka juttua siitä mitä Katainen on viimeksi sanonut siitä, että työstä ja vastuusta se selkäranka suoristuu. Unohdetaan nyt se, että työ on juuri se, joka sen selän köyryyn painaa. Mitäpä tosiasioista, tehdään niinkuin aina ennenkin, niin ei tarvii pohtia asioita, jotka saattais harmittaa, jos ne erehtyis kyseenalaistamaan.

Jos tää avautuminen tuli jollekulla yllätyksenä, niin mikäpä siinä sitten. Semmosta se elämä on, kun ajattelee oikein, väärin tai oikein väärin. Mun lähtökohta on se, että mä sanon niinkuin näen ja jos se on jollekulle liikaa, niin vastuu jää lukijalle.

Pakko on perseestä. On ajateltava äärimmäiseen väärin, jotta voidaan ymmärtää oikein.

 Tästä alla olevasta linkistä voit lukea lisää

Lähde : http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142554-tyon-neuvostoliitto





SF = Soviet Finland

Totuus on aina kommunismin ensimmäinen uhri.


Ei kommentteja: