THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Oleskeluyhteiskunnan ehkäisemistä: Roskaaminen työllistää

Nyt kun on jo Juhannuskin mennyt ja paljon festivaaleja ja Imatrallakin "Imatra Big Band Festival 28.6.–4.7.2013".

Muistakaa heittää roskia mahdollisimman paljon kaduille sekä jokapaikkaan jotta työllistetään mahdollisimman paljon ihmisiä.

Kaippa tästkäkin joku tehnyt tutkimuksia sekä väitöskirjankin. Roskaamispäällikkön tai roskaamistutkijan virkaa ei muistaakseni ole kunnissa tai valtiolla ainaskaan toistaiseksi jos ei tästä joku saa ideaa luoda semmoista joka käy katsomassa roskia sekä voi käskeä alaisiaan korjaamaan roskat pois jotta voi tehdä raportteja sekä tilastoja roskista tietokoneella.

Ketkä omistaa koiran kannattaa näitä käyttää myös hyödyksi jos itse ei ole halua pissailla kadulle tai tehdä jätöksiään. Talvella etenkin hiihtoladuille kannattaa mennä koirien kanssa joka on suosittua koko Suomessa jotta työllistetään hiihtolatujen tekijöitä, sitten vaan pokerina sanomaan että tämä on yleinen pururata. Sitten viisas ilmepäälle ja voi sanoa että nämä on verorahoilla tehty ;-)


Kaikki työ on arvokasta ja paskaatyötä ei olekkaan, näin viisaat sanoo vaikka olen itse ja monet muut tyhmät täysin erimieltä asioista mitä lukeneet viisaat. Toisaalta nämä voidaan teettää työttömillä työkokeiluna 9€ päiväkorvauksella niin saadaan säästöjä jotka voidaan taas maksaa palkkana huippuasiantuntijoille vastuusta kun huutavat alaisilleen että menkää korjaaman roskat pois että olen vastuussa niistä ja miulle maksetaan vastuusta.

Eli työtön voi itse roskata yöllä/viikonloppuna ja sitten työpäivänä menee korjaamaan omat roskat pois eli työllistää itse itseään ja voi saada jopa palkkatukea tästä 1050€/kk jos on kokenut pitkänlinjan työläinen. Huiput voi saada kunnalta jopa katuhuollosta viran ja oikein huiput voi päässä kovapalkkaiseksi vastuunkantajaksi katuhuoltopäälliköksi jotta koulutus ei ole mennyt hukkaan vaikka vuodelta 1986.

(En varmala mene katsomaan yhtään esitystä BB-festivaaleille. Paitsi kävelykadulla on ilmaisia esityksiäkin enkä kyllä roskaakkaan, enkä omista koiraakaan :D  )
 
4.6.2013 14:30 Juha Remes
 
Kaikki työ on arvokasta ja paskatyötä ei ole. Työ tekee vapaaksi ja antaa ihmisarvon. Miksi siis tekisimme ihmisistä työttömiä korjaamalla itse jälkemme? 

Kun kansalainen heittää roskan maahan, hän tekee hyvän työn työllistämällä kadunlakaisijaa. Samalla tavalla koirankävelyttäjä joka ei korjaa koiran jätöksiä kadulta on suorastaan sankari, koska hän pitää huolen siitä että kaupungin katuhuolto ei istu toimettomana.

Puhumattakaan ilkivallasta, jonka tekijät antavat suuren panoksensa työllisyyden puolesta. Roskaaminen ja sotkeminen pitävät kansantalouden rattaat pyörimässä.

Vai olisiko näin? Onko kaikki työ sittenkään arvokasta?

"Etelä-Afrikassa tämä ajattelumalli on muuten ihan yleisesti suosittu asenne. Siksi opettajat eivät kannusta lapsia heittämään jätteitä roskiin vaan kadulle koska roskaamalla he työllistävät muita. Eli eväiden syönnin jälkeen koululuokka (yleensä) heittää roskat suoraan bussin ikkunasta kadulle jolloin useampi siivooja tulee hetken päästä siivoamaan roskat pois."

"Samoin esimerkiksi Kiinan köyhillä alueilla tämä on täysin normaalia. Ihmiset saavat elantonsa roskaamisesta. Mistään kehittyneestä teknologiasta tässä ei ole kyse, vaan kunnossapitäjille annetaan käsintehdyt luudat joilla he sitten lakaisevat katuja."


 Roska päivässä pitää oleskeluyhteiskunnan loitolla (Kuva: Wikipedia Commons)




Ei kommentteja: