THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Toiset on sairaita ja mitään ei ole tehtävissä

Jotta ei elämä mene liian vakavaksi kaikilla tässä Ismo Alankon uusi biisi joka tuli Tepon kautta miulle.


Tässä yksi totaalinen idiootti tai pitäs sanoa sairas ihminen  ( kuten minä ja kaikki, niin hyvä ihminen mutta ongelmia elämässä) tekstaili että kun kirjoitin svetogorskin busseista sekä junista ohjeita muille että aivan sairasta, tai viisumi hinnoista kerron paljon missäkin maksaa mikäkin vai oliko se edellinen Neuvostoliitto kirjoitus joka ei ole miun tekstiä edes jonka laitoin jakoon.

Samoin satojen tai tuhansien tai satojen tuhansien ihmisten blogit ja kirjoitukset on siis perseestä politiikoista lähtien toisten tai tietyn ryhmät takia sekä kunnan hallinnossa olevat sekä valtiolla olevat myös eri ay-järjestöissä jotka yrittää tehdä tästä yhteikunnasta paremman sekä inhimillisemmän kaikille eikä vaan tietylle osalle ovat mukamas paskoja, sairaita, kusipäitä, tyhmiä jne. (peilikin keksitty josta näkee totuuden).

Toisaalta en voi sille mitään jos laitan joittenkin kirjoituksia jakoon tänne että Stalinistit ja muut eivät hyväksy näitä sekä näkevät kaikessa CCCP sirpit ja vasarat joka loukkaa omaa persettään. Toisaalta samahan oli Neuvostoliitossa että sitä kannatti ne jotka hyötyi siintä ja kansa vihasi kaikkea. Sama oli DDR:ssä.

Jos jotkut ihailee Pohjois-Korean tyyliä en voi sille mitään jotta itse hyödytään toisten avulla.

Laitan uudestaan että monen kannattaisi ottaa lääkitys käyttöön sekä noudattaa ohjeita.

Toisaalta jos ei lääkitys auta kannattaa pukeutua vaikka täksi hahmoksi ja etsiä sitä viisasten kiveä elämään seka apua.

Ajattelu on sallittua myös joskus sanoi edes mennyt Idä-mummoni sekä että älä ole ahne vaan yritä auttaa toisia niin myötä kun vastoin käymisissä vaikka joku auttaminen ei olisi kivaa ja mukavaa ilman rahaa, joskus on vaan autettava vaikka vanhempia vaikka ei olisi mukavaa vaikka ikkunan pesussa tai siivoamisessa. Eihän moni tajua kuin omaa napaansa tuijotetaan vaan on totuus.





Ei kommentteja: