THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 6. kesäkuuta 2013

Muistutus - työtön ei saa auttaa kaveria

Muistakaa että ei tule karenssia ja ei syyllisty laittomuuksiin Suomessa.

Mutta ei hätää, työtön saa tehdä te-toimiston kautta pakkotöitä joista voi saada 9€  päivä korvausta joka on laillista vaikka työpaikalle, pajalle, kuntaan, firmaan olisi matkaa alle 80km. Tämä poistaa syrjäytymisen sekä antaa ihanan ja raikkaan mielen.

Sitten kun täyt tässä tehokuurissa 1-2 vuotta voit siirtyä raikkain ja avoimin mielin palkkatöihin joista voit saada 1050€/kk palkkatukea jos et löydä parempi palkkaista työtä. Näin olet kuntoutettu tekemään töitä sekä tottelemaan ylempiä esimiehiä sekä johtajia elämän tappiin asti, valittajat saavat raippaa sekä Neuvostoliiton aikaisen rintamerkin.


Ei kommentteja: