THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ostetaan onnea - Vastuun ja vapauden vallankumous ~ koulu

Tyhjyyden voi täyttää tavaralla. Se auttaa aina hetken, mutta tyhjyys palaa varkaan lailla, joka vie jokaiselta esineeltä uutuudenviehätyksensä. Narkkari tarvitsee seuraavan fiksinsä ja rahaa palaa seuraavaan tavaraan, josta hetken euforian jälkeen seuraa taas ostokrapula.

Näen saman addiktion ja krapulan syöksykierteen, katson minne vain. Yhdelle onni on uusi iApple puhelin, jonka avulla ostetaan kärsivän taiteilijan intellektuelli identiteetti, vaikka tosiasiassa ostetaan vain orjuutta muistuttavia työoloja sinne, missä halpamaassa puhelin tällä erää sitten valmistettiinkaan.

Jos rahaa haalitaan vaan rahan takia, ei koko hommassa ole yhtään mitään pointtia. Vaatisit mielummin 6h työpäivää, saisit nukkua pidempään.

200 vuotta sitten sille olisi nauranut aidanseipäätkin, jos olisi vaadittu 8h työpäivää. Sadan vuoden päästä 8h työpäivälle räkättää variksetkin siinä määrin, että pötkähtelevät puiden oksilta varomattomien niskaan. USAssa vaadittiin 1900-luvun alussa 3kk:n kesälomaa, mutta se jäi hiuksenhienosti saamatta. Nykyisin heillä on 2 viikkoa.

Syihin puuttuminen ei tunnu mahdolliselta. Ihmiset on niin aivopestyjä, että ne näkee vaan mikä on pielessä, mutta ei miksi.

Voit toki jakaa tätä tekstiä, jos ajattelet sen auttavan jotain.

Puhdasta kusetustahan tää nykytouhu on.

Tästä alta voit lukea lisää

Lähde : http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142272-ostetaan-onnea

Lähde : http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142279-vastuun-ja-vapauden-vallankumous-koulu




Ei kommentteja: