THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kaipaan lomaa josta maksetaan hyvin - pitempikin loma kelpaisi

Olen miettinyt apukoulusta asti että miksi lomalla voi saada 5000-20 000€/kk tekemättä mitään.
Miksi ei makseta toimeentulotukea lomalla köyhille vaan näille ajatusten Tonaville ja karpaattien neroille maksetaan rahaa rannalla makaamisesta.

Sitten taas sairaslomalla saa myös rahaa jos ei kehtaa itse pitää itseään kunnossa, eli mitä paskempaan kuntoon laitat itsesi niin siintä palkitaan sitten ja toiset voi päästä jopa eläkkeelle sen takia kun eivät tee mitään kun taas ne jotka kuntoilee jaksavat taas tehdä töitä enemmän kuin toiset niin siintä rangaistaan.

Sitten toiset voi juoda itsensä eläkkeelle niin mitäs järkeä siinäkään on että tästä palkitaan sitten vaikka olisi 30-40 vuotias sekä voi saada enemmän eläkettä juoppona kuin miljoona töissäkävijää. Sitten joku raivoraitis ei pääse ehkä koskaan eläkkeelle joka voi kuntoilla sekä tehdä hirveesti töitä surkealla palkalla jota ei arvosteta yhtään koskaan. Suomeksi käytetään hyväksi näin kilttejä, tunnollisia, rehellisiä ihmisiä mutta mistä näitä sairaita esimiehiä/johtajia/työntekijöitä tulee jotka tykkää kyykytyksestä oma etumielessään!

Ehkä nämä on peruja Neuvostoliitosta josta tultu €uvostoliittoon. Kyllähän ne muurit kaatui DDR:ssäkin joten miksi muureja ei voitas taas tehdä uudestaan €uvostoliitossa. Jos tehtäs maita jossa muurit ei tarvitsi tehdä töitä Kiinassa, Intiassa, Venäjällä josta saadaan halpaa työvoimaa oman eduntakia ja sanotaan että tämä on maan palkkataso että pidä se turpakiinni tulijoita on koko ajan kuten Kiinassa ja muissa väkimäärältään isoissa maissa aina.

On tää ihmiskunta sairas sairaine lakeineen jotka luo sairaat ihmiset omaa etua ajatellen kun orjat ja paskapalkkaiset pitää infrastruktuuria yllä sekä kaikkea.

Tätäkään mikroa en näppäilisi nyt ilman orjatyövoimaa enkä katsoisi TV:tä digiboksin avulla ilman orjia. Miksi sitten toiset saa miljoonia tililleen tai satoja tuhansiakin kuka enemmän kuka vähemmän orjien avulla ja näitä sanotaan viisaiksi. Näitähän pitäs sanoa sairaiksi jären mukaisella logiigalla kuten suuri osa onneksi sanookin jota ei nämä karpaattien nerot tajua koskaan ihan valtionkin tai kunnan touhuissa jos ei mennä yksityis yrityksiin joissa ja käytetään ihmisiä hyväkseen oma etu vaan mielessään että minä minä minä olen niin hyvä että en suostu halvalla tekemään mitään koskaan.

Toisaalta monet viisaat sanoo aina että ei palkka ole tärkein ja raha töistä kun vaan itse saa sitä paljon.

Nyt nuoret on kesätöissä kunnalla 700€/kk palkalla. Toisaalta miksi palkata vaikka 1700€/kk palkalla jos saadaan halvemmalla. Romanialaiset varmaan tekisi 200€/kk palkalla myös töitä EU:ssa ja johtaja voi vieressä vetää 10 000€/kk olemalla lomalla kunnalla 45 päivää vuodessa+18päivää lomarahoilla eli 3kk vuodessa lomalla kuitaten lomasta 30 000€/kk, + sairaslomilla 1-5kk/vuosi lisää josta myös maksetaan hyvin toisille. Samalla kunnassa on 477€/kk toimeentulotuella olevia ja pitää sanoa naamapokerina ei ole rahaa ja pitää saada säästöjä ;-)

Nyt joku karpaattien nero sanoo että voi ottaa 30 000€/kk työn eikä ole pakko tehdä 9€ päivässä töitä. Varmaan nämä nerot sanoo että jos 100 leijonaa ja savannilla on yksi lehmä joka pitäs syödä että viisaat syö sen lehmän ja tyhmät jää ilman ruokaa. Eihän se näin mene vaan ahneet, törkeät paskiaiset syö sen lehmän eivätkä jaa tätä näiden 100 kesken koska ovat niin viisaita omasta mielestään.

Eilen taas yksi nuori sanoi että nää touhut on aivan perseestä ja syvältä ja otti päivän jälkeen paikallisesta puuhapajasta eron ja sanoi ihan sairasta olla orjana sekä kyykytettävänä kun joku vetää järkkytiliä sivussa. Sanoin ei pidä suostua ja kaikkien pitäs tehdä näin ja samalla haukkua koko pajat, kunnat, valtio, firmat totaalisesti pystyyn ja nämä henkilöt jotka näitten takana pitäs mustamaalata loppuelämäksi totaalisesti.




Korruptiosta : 
Kun Suomessa ei ole korruptiota tai maailman vähiten. Katsos täällä valtiolla/kunnissa/firmoissa vedetään rahat palkkana tilille joka laillista tai optioina tai minä vaan lahjoina saadaan ja sallittua sekä tämä ollut maantapa jo vuosikymmeniä.
Monissa maailman maissa palkat on täysin paskoja joten rahat otetaan ns. korruptiona joka taas on laitonta koska näin ihmiset ovat lait tehneet tai päättäneet kenelle sitä rahaa jaetaan ja kuinka isolle määrälle. Ilman paskapalkkaisia touhusta ei tulisi mitään koska jonkun pitää pitää koko infraa pystyssäkin.

Selitän rautakangella. Jos pitäs saada 100 000€ vuodessa rahaa töistä tai miksi tätä kusutaan. Pitää maksaa 100 000/12 = 8333€/kk palkkaa. Mutta jos palkkataso on vain samasta työstä 2000€/kk ei saa kuin 24 000€ vuodessa rahaa tilille ja rahaa pitää tehdä laittomasti sitten kuten vaikka etelä-euroopan maissa tai Venäjällä. Mutta kun virallisesti maksetaan rahaa palkkana tietylle osalle se on laillista kun toinen iso osa saa paskaa palkkaa joka on myös laillista.

Venäläiset sanoneet aina että parempi saada lahjukset suoraan palkkana tilille joka on virallista kuin pimeesti joka on korruptiota ja lahjontaa taas vaikka kyse täysin samasta rahasta. Ihminen tekee lait ja kaiken mikä on laillista ja mikä ei.

Muistan kun -90 luvulla kun rajat aukeni Venäläiset sanoi joka paikassa että Suomihan on hyvä maa että täällä voidaan virallisesti valtion rahoja ryöstää palkkana myös pienemmän nilkitkin kun siellä tätä voi tehdä vain todella suuret nilkit vai miksi näitä pitäs kutsua. Sanoin että näin varastaminen on laillista senkuin korotetaan palkkoja hyvävelien kautta ja ne puhui hyvätoverien avulla sekä saat kaiken muunkin ilmaiseksi että kansa maksaa veroina sekä muina kaiken näin valtiolla sekä kunnissa.

Toisaalta nyt imetty jo -90 luvulta asti niin paljon rahaa palkkoina että joskus tulee seinä tai katto vastaan mutta vielä on imettävää paljon, voidaan myydä kaikki valtion omistavat laitokset pois tai yksityistää jotten hommia piisaa. Miulta turha kysyä onko tässä järkeä koska eihän näitä järellä tehdä vaan ahneudella eli Suomeksi viisaudella.

Ilmaistyö, case study: Iso-Britannian Workfare-ohjelmat

lmaistyö on ollut viime aikoina tapetilla, ja moni näyttää kannattavankin kyseistä pakkotyötä. Suomessa nämä niin sanotut työllistämistoimenpiteet ovat tuttuja - mutta niin muuallakin. Iso-Britannia otti marraskuussa 2011 käyttöön niin sanotun Workfare-ohjelman. Iso-Britannian hallitus ajoi läpi työttömiä koskevan lain, jonka mukaan työttömyyskorvausta saavien tuli osallistua näihin työllistämistoimenpiteisiin. 

Kyseistä lakia puolustettiin mm. sillä, että työttömyyskorvauksen tulisi olla vastikkeellista, työttömät saavat kokemusta, ja kyseinen toiminta ei loppupeleissä ole pakollista koska ihminen voi aina lopettaa päivärahan nostamisen.

Lähde : http://jremes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/133236-ilmaistyo-case-study-iso-britannian-workfare-ohjelmat

http://edinburghagainstpoverty.org.uk/

Suomessa kannattaisi ja liimata näitä tarroja tai vastaavia jokaiseen kusetus firmaan, kuntaan tai paikkaan kuten Iso-Britannissa jo tehdään mutta pitäskin tehdä lappu Suomenkielelle jos ei jotkut jo väsäile ajankuluksi. 

Toisaalta ihmisten otsaankin voisi tatuoida "workface" tatuoinnin ketkä puolustelee näitä ja käyttää toisia hyväkseen. Suomessa voisi tatuoida "kusipää" tatuoinnin tai vastaavan. Toisaalta asialla on toinenkin puoliaina että moni näki Stalinin tai Hitlerinkin toimet hyvinä jos itse hyötyi näistä paljon kun miljoonat kärsi. 

Mutta miksi pitää suostua "kyykyttämään ihmisiä" oma etumielessä on myös sairaus ketkä ihmisiä käyttää hyväkseen tai nämä itse sanoo sen viisaudeksi kuten varmaan sadat tuhannet Stalininkin apurit ja hyvätoverit tai hyvävelit joita riittää Suomessakin ihan tarpeeksi.



Loppu huipennus kun yksi puoli tuttu kysyi että asentaisitko hänelle skypen, mesen, virustorjunnan jne. Sanoin miksi et itse asenna koska olet DI ja miulla ei koulutusta atk töihin. Sanoi ei osaa. Sanoin tuleeko mieleen opetella edes.

Vastasi miksi hän opettelisi itse kun aina joku tekee kaiken puolestaan ja nyt lomalla eikä kehtaa viedä töihin tätä jotta joku atk-heppu asentaa töissä tai joku naapurissa oleva apukoulun käynyt 14 vuotias pena vaikka tikkaria vastaan, veisi autonkin töihin että imuroikaa tämä ja vaihtakaa tulpat ajankuluksi.

Sanoin mitäs maksat. Vastasi saat pari olutta sekä hän auttaa myös tekemällä ruokaa miulla keittää kahvit. Sanoin siivoatko asuntoni että voin auttaa tekemällä ruokaa :D. Sanoi miksi et itse siivoa.

Sanoin en osaa ja miekin lasken ruuantekemisen tai kahvinkeiton auttamiseksi. Sanoin niin en osaa enkä  halua opetellakkaan siivoamaan niin loppui juttu siihen sekä haukkui miut hölmöksi että en ole halukas auttamaan kun itse ei ole halukas tekemään mitään eikä tulemaan siivoamaan kotiani, sanoin 2 viikon välein voisit käydä ajakuluksi siivoamassa jotta ammattitaito pysyy hyppysissä. Sanoin vielä että saat pari olutta kun siivoat asuntoni täysin ja ostan 90 centillä xtra lenkin kaupasta vielä huikopalaksi sekä autan vastapalveluksesi vielä keittämällä kahvit sekä keskiviikkona ja lauantaina pääset saunaankin ja voin antaa pyyhkeen myös niin siivoamisen jälkeen saa raikkaan olon.

Naurettu kavereitten kesken että normalna toimintaa. Mistä näitä karpaattien neroja sikiää tähän yhteiskuntaan jatkuvasti vuodesta ja vuodesta toiseen ja näitä vielä arvostetaan töissä kun ovat vitun törkeitä kusettamaan muita.

Eihän korppi korpin silmää noki on totuus.





Ei kommentteja: