THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Suomi hukkuu sääntöihin - Muistatko hulluimmat tapaukset?



"Sanotaan, että Venäjällä mikään ei toimi, mutta kaikki järjestyy.
Suomessa asia on päinvastoin: kaikki toimii, mutta mikään ei järjesty."

Suomalainen sääntely ja sääntöjen kuuliainen noudattaminen on taas viime aikoina herättänyt paljon keskustelua.

Toukokuun lopulla Helsingin Sanomat uutisoi, kuinka Hietalahden kauppahallin asiakkaat kalaruokaa yhdeltä tiskiltä ja liharuokaa toiselta tiskiltä tilanneet eivät saa istua samassa pöydässä.

- Tässä kiteytyy jotain hyvin suomalaista. Mietin, olisinko törmännyt vastaavaan missään muualla. En, kirjoitti Madventures-sarjasta tuttu Riku Rantala, jonka kolumnia on jaettu Facebookissa lähes 30 000 kertaa.

- Miten meistä tuli maailman mittakaavassa poikkeuksellisen neuroottisia? Rantala kysyy.

Tästä alta voi lukea lisää.

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013061417153012_uu.shtml?fb_action_ids=617389704947000&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=flb_y&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22617389704947000%22%3A496246783782404}&action_type_map={%22617389704947000%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map={%22617389704947000%22%3A%22flb_y%22} 

Tässä keskustelua yhdestä paikkaa - on tämä maa ihana sääntöineen. Oikein Nikolai Causescun unelma.

Lähde : http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=927439

Tämmöinen kirjoitus levinnyt Facebookissa kovasti ja laitetaan tännekkin jatkoon. Siis jos kaikki kertoisi kaikkein idiootimmat tapaukset Suomesta niin pelkästään työelämässä on niin järkyttäviä sääntöjä kuin vaan voi olla että aidan seipäätkin nauraneet näille 30 vuotta ja toiset naamapokerina luo näitä palkkansa eteen että mie olen huippuasiantuntija huippu titteleineen.

En muista mikä oli kilomäärä mutta kun posti oli vieressä niin punnitsin laatikot ja kirjoitin kaikesta ptl-tele, telen tai telecom finland lehteen tästä kun ei pystynyt kukaan laskuissa mikä oli minäkin aamuna firman tai yksikön nimi kun aina ne vaihtui ja kaikki nauroi mahakippurassa.

Eli kerran menin töihin sanotaan klo 5 ja pakkasin auton täyteen tavaraa eli olin töissä klo 5-6 kun pakkasin. Sitten ajoin autolla kohti Savonlinnaan ja asiakasta niin klo 6-8 en ollut töissä koska ajoin autoa eikä yksikään 30 laatikosta painanut vaikka 40kg edes mikrolaatikot. Sitten olin töissä klo 8-15.45 joka on työaikaa asiakkaalla. Ajoin klo 16-18 Lappeenrantaan niin en ollut töissä koska ajoin autoa. Sitten menin toimistolle klo 18 - 20 tai jotain ja olin töissä taas eli sain palkkaa kun en ajanut autoa.

Jatkossa pakkasin kamoja aina isoon pakettiin tai en suostunut koskaan matkustamaan muuten ilman palkkaa etenkään Venäjäle kun hirveesti meni aikaa matkustamiseen ja tekemään töitä vaikka klo 4.00 - 22.00 normaalipäivän kuukausi palkalla klo 8-15.45 joka oli työaika. Kyllä oli semmoista showta ja rahaa kun ei saanut aina matkoista niin sanoin pidän prosentteina sitten vapaana tai ajan klo 8-15.45 mutta töistä ei tule mitään muuten. 

Joka vuosi olikin aina 3-5kk varmaan lomia kun firmalla ei ollut varaa maksaa palkkaa ylitöistä useasti joka kyllä jatkossa jossain vaiheessa muuttui parempaan suuntaan ja johtajat veti järkyttäviä tilejä sekä optioita itselleen sekä Saksan umts kauppoihinkin upposi valtion rahaa järkyttävästi.

Näitä hulluja sääntöjä tulisi niin paljon Suomesta joissa ei jären häivää jos kaikki kertoisi vaikka 10 parasta ja joku tekisi kirjasarjan kaikesta. Tiedän että viisaat eivät ole kohdanneet yhteenkään hulluun sääntöön koskaan.
Pääasia että nämä säännöt Suomessa työllistää karpaattien neroja sekä ajatusten tonavia niin toisella puolella kansaa on hauskaa eikä tarvia mököttää naamakurtussa huippu sääntöjen laatijoitten takia. Facebookissa ja muualla on todella hyviä kommentteja lisää että saa nauraa mahakuralla.

Neuvostoliittoon ei ennen saanut viedä appelsiiniä koska siinä oli siemeniä. Nyt kehumaan systeemiä urakalla valopäät. 

Mistä näitä ammatteja oikein tulee, nuo näyttäisi hienoilta käyntikortissa ;D
http://hauskimmat.com/mista-naita-ammatteja-oikein-tulee/#_ 

"Yleisesti tunnettu totuushan on se että Suomen tittelihässäkkä on peräisin venäläisestä/Neuvostoliittolaisesta rankijärjestelmästä. Rankijärjestelmässä oli sellaisia helmiä kuin 1. luokan todellinen salaneuvos, kollegiasessori, kuvernmentinsihteeri, ja kollegireistraattori."


Ei kommentteja: