THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 13. joulukuuta 2016

Tiedoksi : Ikuisen karenssin loppu

Laitan tänne tiedoksi tämänkin, yksi mikä ottaa valtavaamäärää työttömiä ja ihmisiä nuppiin kun toinen osa kansasta ei tiedä monista asioista hevonpaskaa ja väittävät yksinkertaisisistakin työttömien asioista vastaan kuin pikkuvauvat hiekkalaatikolla, sitten näitä kutsutaan vielä viisaiksi voi herran jestas.

Miettikääpä miltä tuntuisi, jos teidät tuomittaisiin kymmenen vuoden rangaistukseen laiminlyönnistä, johon ette edes tiedä syyyllistyneenne. Näistä tuntemuksista kertoo blogissaan Keijo Nevaranta, joka vuonna 2006 tuomittiin ikuiseen karenssiin ja joka nyt pyytää avoimessan kirjeessään armahdusta, johon hänellä lain mukaan on oikeus vuoden 2017 alussa.

Neuvon kaikkia ikuisessa karenssissa olleita hakemaan välittömästi työmarkkinatukea. Olette kärsineet kohtuuttoman rangaistuksenne, josta häpeäminen kuuluu päättäjillemme.

Lue tästä alta lisää että nyt on mahdollisuus päästä karenssista toisten eroon.

Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/12/13/ikuisen-karenssin-loppu/

Sitten miksi näitä karensseja annetaan ja monet on aivan laittomia sekä lapsellisia, no siksi kun monilla ei ole kanootissa kaikki palikat kohdillaan ja tiettyä nestettä pää vain täynnä josta saavat elämään tyydytyksen sekä sisällön.

Ei kommentteja: