THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 16. joulukuuta 2016

Miksi ihmiset kiusaa toisia ...

Siksi koska tästä maksetaan,  muuten ei tämä kiinostas ketään jos ei saisi rahaa kukaan. Kun saa rahaa on kiva kiusata toisia joittekkin , Jos et sais rahaa ei ketään kiinnostai mikään on totuus ;-) 

ELI RAHA LAITTAA KIUSUMAAN IHMISIÄ OMA ETU MIELESSÄÄN


Hitlerkin kiusas ja Causecu kyykyttämisesä kuten on kokoomus ja muuta porvari henkiset ja sitten ne saa tyydytyksen. Sama kuin Nokia teetättäti puhelimimia ja muutkin Kiinassa orja tehtaalla niin tottakai johtajat voi sanoa Suomessa että orjien avulla ne pankkitilit on tulleet mutta ei näitä kiinnostasta kuin oma napa ;-)

Lukekaa oikella olevia blogeja.

Tässä yksi taas jos pää kestää

Kuntouttava työtoiminta perustuu sosiaalihuoltolakiin ja siihen sovelletaan sen säädöksiä. Kuntouttava työtoiminta on myös työttömyysturvalain mukainen palvelu. Lisäksi kuntouttavasta työtoiminnasta on säädetty oma lakinsa.


Uuninpankolta kuntapäättäjäksi
”Uuninpankkopoika” on kieli poskessa keksitty nimi, joka tulee siitä, että Timonen asuu 81-vuotiaan äitinsä kanssa Juuan kirkonkylällä. Hän muutti pääkaupungin hälinästä takaisin synnyinkuntaansa kymmenisen vuotta sitten.
Kunnallispolitiikka vei mukanaan ja viime vaaleissa hänet valittiin demareiden korkeimmalla äänimäärällä kunnanvaltuustoon.
− Tarjottiin puheenjohtajan paikkaa, mutta koska kissanristiäisissä pönötys rusetti kaulassa ei kiinnosta, valitsin kunnanhallituspaikan. Tiedän, että siellä päätöksiin pääsee vaikuttamaan, kertoo Timonen.
Kunnan toiminta on läpikotaisin tuttua, sillä Saku Timosella on Tampereen yliopistossa suoritettu kunnallistutkinto ja lakimiehen paperit Helsingin yliopistosta. Työkokemusta on Maaningan kunnankamreerina ja monissa hallinnollisissa tehtävissä Helsingin kaupungilla. Lakimiesopintojen aikana tutuksi tuli myös Vantaan lastensuojelu.
Miutakin kysytty vaikka mihin mitä autan tai yritän vapaaehtoisesti ja sitten te-toimisto vittuilee viielä :P
Lue tästä alta lisää.


Ei kommentteja: