THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 23. joulukuuta 2016

Tuleekohan jouluna "narsisti natsi" kyykyttäjille traumoja jos eivät pääse kyykyttämään ihmisiä !

Työttömyystukien varassa työtä tekevät eivät ole työllisiä, kirjoittaa Teemu Muhonen.


Kuntouttava työtoiminta voi olla työtä tai ristikoiden täyttämistä


"Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuva voi tehdä kunnille ja yhdistyksille normaaleja työtehtäviä esimerkiksi kirjastossa, pesulassa tai vanhustentalolla, mutta palkinnoksi hän saa ainoastaan 9 euron päivittäisen kulukorvauksen työttömyystuen päälle.

Palkattomaan työhön pakotetaan sanktioiden uhalla.

”Työllistämistä edistäviä palveluita” on usein kritisoitu siitä, että suurimmassa osassa tapauksista ne eivät johda työllistymiseen vaan mahdollistavat kunnille ja yrityksille ilmaistyön teettämisen."

Lue tästä alta lisää.


Lähde : http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005018471.html?ref=rssJa miksi toiset ihmiset nauttii siintä kun itse saavat vieressä palkkaa vaikka 3000€ - 30 000€/kk ihan valtiolla tai kunnankin töissä niin ei ole kaikki leegot päässä kohdallaan josta puhuttu jo töissä -90 luvun alusta asti. Kyykyttäminen on jotenkin kivaa toisista että tee sie nämä mie makaan sohvalla ja korjaan hyödyn ja lässytän sontaa vuosikymmenestä toiseen ja sitten syyllistän syyttömät vielä."Ihmisten hyväksikäyttö on vallannut työmarkkinat myynnin alalla" - ammattilaisten karut kokemukset


Lue tästä alta lisää.


Tästäkun alat juttelemaan toisten viisaitten kanssa etenkin porvari kokoomuslaisten ne on kuin pikku vauvat että mikä tässä on väärin että nauttihan Hitlerkin olostaan ennen ja mitä väärää siinä on.

Just joo.

Ei kommentteja: