THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 27. joulukuuta 2016

Kysyimme kahdeksalta kunnallisjohtajalta, mikä arjessa ahdistaa - Pian alkaa 3kk välein haistattelut työttömille

Ensin toiset imuroi valtavat määrä rahaa itselleen palkkana jne. ja sitten muka ahdistaa :D

– Eniten minua työssä kuormittaa riittämättömyyden tunne. Oulussa on 17 000 työtöntä tuolla ulkona. Se pistää miettimään mitä voisi tehdä enemmän, paremmin ja nopeammin, että saisi näille ihmisille töitä.

Ja sitten jakuva haku samalla  palkkattomiintöihin joten joku ei täsmää. Täällä näitä tulee liukuhihnalta sekä muuallakin niin Oulussa kuin Hämeenlinnassa julkisesti ja vaikka missä kunnassa. Samassa vieressä toiset imuroi valtavia palkkoja eli rahaa itselleen ihan kunnantöissä sekä valtiollakin ;-)

Lähde : https://www.facebook.com/Orjafirmat

Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-9358214

Oulun kaupunginjohtajille roimat palkankorotukset.Ja toiset ei saa kunnalla töistä edes palkkaa.
Työttömän elo vaikeutuu – korvaukset pienenevät ja velvoitteet lisääntyvät
Työtön ja tutkija arvioivat eduskunnan keppiporkkanapakettia työttömille – "Näin lapsia motivoidaan"

Yksi mikä on hyvä että toiset kansanedustajat sentäs kirjoittaa näistä oikeasti ja lukee monien sivuja ja yrittävät tehdäkkin jotain mutta yllätys yllätys nämä ei ole porvareita eikä ainaskaan kokoomuslaisia.
Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-6301654

Tässä alkaa Suomen historian iloisin tapahtuma kun työttömiä haistatellaan 3kk välein, toisia tullaa haistattelemaan jopa 45 vuotta eli koko elämä. Imatralla kuolikin kolme ja pian kun jossain Suomessa tapahtuu vielä suurempia vahinkoja viisaat huippuälykkäät ovat aivan äimänä että miten tässä näin tapahtui että tulipa taas yllätyksenä :-(

Lähde : http://yle.fi/uutiset/3-9352948


Ei kommentteja: