THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 20. joulukuuta 2016

Paukkuukohan karenssia - taas yksi yrittäjä pihalla kuin lintulauta

Paukkuukohan karenssia kun itse soitin te-toimistoon aamusta, on tästä kyllä asiallisesti kirjattu päivämäärä 20.12.2016 ja otin varmuudenvuoksi screen copyn mutta ei pääsivulle ole päivitetty. Ja monet ei tajua että kaikki ei saa edes toimeentulotukea vaikka tilillä olisi 0€ rahaa jos annetaan laittomiakin karensseja, kyllä laittomasti maassa olevat saa toimeentulotukea koska tästä on laissa selvät säännöt mutta ei kaikki Suomalaiset saa tuomeentulotukea jos tulee karenssia ja isomäärä kansasta on aivan pihalla kuin lintulauta ja nämä on etenkin töissä olevia lukeneita porvareita vielä ;-)
EDIT : Lisäys 21.12.2006, nyt on kirjattu pääsivulle myös ja hienoa että homma pelaa koska tämä työmarkkinatuki on todella tärkeä monille ja miullekkin ja ei varaa karensseihin. HIENOA.Tässä aamulehdessä yksi valitti että ei saa työnekijöitä, paras kun en kommentoi mitään kun voi lukea ihmisten reaktiot missä on tässä maassa vika. Vika ei ole työttömissä vaan johdossa ja muissa kyykyttäjissä.


Yrittäjä Timo turhautui työttömiin: Tarjolla neljä vapaata työpaikkaa eikä yhtään hakijaa


Lue tästä alta lisää ja etenkin kommentteja.


Puuliitto vastaa työttömiin turhautuneelle yrittäjälle: ”Ovela julkisuustemppu!”


Lue tästä alta lisää ja etenkin komentteja.Ei kommentteja: