THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 28. marraskuuta 2016

Pääjohtajan visio - Mielipuoli Kelan uudeksi pääjohtajaksi

Heippa laji towerit ja jos karpaattien nerot ja ajatusten tonavat myös lukee niin miettikää kokkarit ja uusliberaalit omissa kopeissaan vaan aivan rauhassa, laitan tännekkin jakoon joitakin linkkejä että mitä on tulossa jatkossa ja millä älykkyydellä liikutaan jatkossakin.

Pääasia että vastuusta maksetaan vai miten se meni ja tienattuja rahoja ei ota kukaan pois kun tuhotaan hyvinvointivaltioa nimeltä Suomi FINLAND mutta tämä on sitä demokratiaa ;-)


Pääjohtajan visio

Miksi meillä tosiaan on järjestelmä, joka maksaa ihmiselle olemisesta? Siis siitä, että hän on sattunut syntymään pohjoismaiseen hyvinvointivaltioon, jossa on ilman omaa syytään joutunut työttömäksi.  

Yhtä hyvin voisi kysyä miksi meillä on järjestelmä, joka maksaa kenellekään työn tekemisestä, kun kaikki työt voisi teettää sosiaalietuutta vastaan. Tai miksi meillä on sosiaaliturvajärjestelmä ihan kaikkia ihmisiä varten, kun sen voisi kohdentaa vain etuoikeutetulle vähemmistölle? 

Nämä vastikkeellisen sosiaaliturvan kannattajat eivät koskaan vie ajatustaan tähän loogiseen loppuun asti. Tai vielä pitemmälle, lopulliseen ratkaisuun asti.

Lue tästä alta lisää.


Mielipuoli Kelan uudeksi pääjohtajaksi

Mielestäni olisi syytä vakavasti tarkastella myös suomalaisen koulutuksen tasoa. Mikäli Elli Aaltosen kaltaisesta hilipatahiipparista voi tulla yhteiskuntatieteiden tohtori, niin jokin on todellakin pielessä. 
Ja silloinkin ollaan pahasti metsässä (hmm) mikäli yhteiskuntatieteiden tohtoriksi koulutetulla ihmisellä ei ole asioista mitään muuta näkemystä kuin se iänikuinen risusavotta, ja jos ja kun sosiaalipolitiikan superhuippuosaaja-ammattilainen pitää sosiaaliturvaa ”olemisesta maksamisena”.
Näin lopuksi mainittakoon, että tokihan minä tiedän että Kelan pääjohtajalla ei loppupelissä ole mitään vaikutusvaltaa mihinkään. Eikä Kelan pääjohtaja edes ole mikään oikea johtaja. 
Jos uusi Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen ei ymmärrä miksi ”ylläpidämme järjestelmää joka maksaa ihmiselle olemisesta”, niin minä taas ymmärrän oikein hyvin miksi ylläpidämme järjestelmää jossa 60 ikävuoden ja kuoleman välillä hortoilevia psykopaatteja nimitetään virkoihin joissa A) ei todellakaan niissäkään tarvitse tehdä yhtään mitään ja B) joiden ”hoidosta” vieläpä maksetaan yli 20 000 euroa kuussa. Kyseessä on pelkkä poliittinen palkkiovirka uransa ehtoopuolella kompuroiville uskollisille järjestelmän ylläpitäjille, joiden ”parasta ennen” -päiväys on mennyt umpeen ja jotka alkavat jo haiskahtaa hiukan hassulta. 
Kun kultaista kädenpuristusta ei oikein muuten voi antaa eikä lyödä kouraan paria miljoonaa veronmaksajien fyrkkaa kiitokseksi uskollisesta palveluksesta, on sitten luotu kaikenlaisia virka-asemia. Kuten esimerkiksi Kelan pääjohtaja.
Lue tästä alta lisää.Tämä on Suomen "huippujen" monien tie.Ei kommentteja: