THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 4. elokuuta 2016

Miten tää on toisille vaikkeeta että jos on töitä maksetaan sitten palkkaa kaikille ja palkkalla tekeekin jotain.

Laitan tämmöisen jakoon THT ry sivuilta myös tänne.


Työttömien puolestapuhuja: Tuleeko työttömän olla aktiivinen vai ei? Suomen järjestelmässä ”ei järkeä”Työttömien työkokeilut ja muut aktivointitoimet harvoin johtavat pysyvään työllistymiseen, mutta kuormittavat ja turhauttavat työttömiä suuresti. Näin kirjoittaa mielenterveysjärjestöissä sekä Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt ry:ssä vaikuttava Sirpa Ahola-Laurila Puheenvuoron blogissaan.
Ahola-Laurila kirjoittaa, että erilaisilla aktivointimalleilla ”yhteistä on ainakin kaksi asiaa: niistä ei makseta [kunnollista] palkkaa eivätkä ne yhdenkään tutkimuksen tai tilaston mukaan juurikaan edesauta työllistymisessä”. Hän vaatii työttömien kurittamisen lopettamista ja ihmettelee ristiriitaisia viestejä, joita työttömille viranomaisten puolesta annetaan.
– Hullummaksi tämän tekee vielä se, että työttömän omaa aktiivisuutta koetetaan samaan aikaan rajoittaa, Ahola-Laurila ihmettelee.
Tästä alta voit luke koko jutun.
En tiedä tarkkaa aikataulua mutta pian ehkä syksyllä tulee toimittajilta yhdestä firmasta suuri dokumentti tai kirjoitus orjafirmoilta ja jopa mie olen ollut yhteyksissä päätoimittajaan kun miuta kysyttiin ja tein infoa tosi paljon sekä annoin salaisia nimiä ja numeroita joita en tunne edes itse netissä. En nyt sano nimiä ketkä on takana toimittajat mutta kai se tulee sitten selväksi ja informoin täällä myös ja mie en saa latin latia vaan sanoin te-keskukseen  tai viimeksi työttömienkeskukseen kivat naiset sanoi miun pitäs saada perustulo kun teen töitä vaikka en tee töitä.

Ja toiset isomäärä henkilöitä käyttää systeemiä ja palkattomia orjia törkeästä hyväkseen :-/ Toisaalta niin Hitlerillä, Stalinilla tai Causeskullakin oli kannattajat jotka hyötyi rahallisesti  kun kyykyttiävät isoamäärää kansasta :-/

Ei kommentteja: