THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Työtoimintapalaveri

Katsotaan tekeekö yksi henkilö kirjan näistä sikailuista kun sai eläkepaperit koska onhan natsi saksankin jutuista tehty kirjoja sekä neuvostoliitosta jossa oli työttömyysprosentti 0%.
Toisaalta onhan historin saatossa natsit kyykyttäneet ihmisiä niin miksi työelämässä ei esim. uusliberaalit tai kokoomuslaiset ja muutkaan "huippuäykkäät" kyykyttäisi myös jos näille vaan maksetaan rahaa jota kutsutaan palkaksi ainoastaan.

Tässä taas yksi esimerkki että ammattihistari oli töissä putkeen yli 30 vuotta sekä oli ulkomaillakin ollut töissä ja 55 vuotiaana sille te-toimisto ehdotti hitsarin koulutusta.

Älkää nyt naurako koska ei näitä voitas muuten ehdottaa jos Suomessa ei olisi maailmanparas koulutus ja huippuasiantuntijat. Nauroihan ihmiset monet eli kansa Neuvostoliitonkin touhuille miten suojatyöpaikkoja ja virkoja luotiin sekä töitä, sitten vaan kivat nimikkeet kehiin ja waude palkat vaan nousi kun kansa teki niin paskalla töitä monet että hyvä että saivat jotain ruokaa edes. Sitten tietenkin piti haukku köyhät syyllisiksi kaikkeen ;-)

Sitten tossa oli perustulosta 560€/kk siis käteen. Nytkin viisilapsinen kovapalkkainen perhe saa enemmän tukia/lapsilisiä kuin monet monet työttömät tuki+asumistuki. Ja sanovat työttömien tuet on valtavat kun ottava aina esimerkiksi jonkun yksin huoltajan tuet jolla paljon lapsia  tai sitten monet "älykkäät" ovat aivan erkaantuneet kaikesta, Veikkaan jälkimmäistä täysin.

Äly hoi älä jätä.

Tästä alla olevasta niin onkohan tämä käynyt kuinka täytän cv:n tekokurssin sekä etsi työkokeilupaikka että miltä se työntekeminen tuntuu yli 50 vuotiaana niin olet tilasoista tämän ajan pois tai tulee KARENSSIA JOS ET TOTTELE ja moni ei saa sitä toimeentulotukea, muutenhan voisi kieltäityä kaikesta ja haistattaa Suomeksi paskat näille kyykyttäjille. Eihän nämä lopu koskaan kun ihmiset suostuu kaikkeen tai siis suurin osa näistä kyykyttäjistä "töissään".


Työttömällä kolme korkeakoulututkintoa – 
HS: " Te-toimisto suositteli lähihoitajakoulutusta"

Työ- ja elinkeinotoimisto tarjoaa vain lähihoitajaopintoja, vaikka minulla takana on kaksi ylempää ja yksi alempi korkeakoulututkinto, kirjoittaa nimimerkki Pian luovuttava Helsingin Sanomien mielipidepalstalla.
Kirjoittaja kertoo olevansa yli 50-vuotias ja työtön. Te-toimisto ei kirjoittajan mukaan panosta millään lailla siihen, että hän pystyisi hyödyntämään yhteiskunnan hänelle kustantamia koulutuksia.

– Sen sijaan lähihoitajaopiskelijana minut saadaan kätevästi tilastoitua opiskelijaksi, vaikka saankin työttömyyskorvausta. Näin tilastot kaunistuvat, kirjoittaja toteaa tekstissään.

Kirjoittaja kertoo työskennelleensä sosiaalialalla toisen korkeakoulutuksensa perusteella. Alan kiristyneet sijaisvaatimukset ovat kirjoittajan mukaan johtaneet siihen, ettei hän voi työskennellä alalla ilman lisäopintoja. Sosiaalityöntekijän sijaispätevyyden antavia koulutuksia taas on hänen mukaansa niukasti tarjolla.

– Ihmettelen kovasti, miten näin voi olla, vaikka sosiaalialalla on lähes krooninen työvoimapula. Tässä iässä koulutuspaikan odottelu on lievästi sanoen turhauttavaa, kirjoittaja sanoo.
Kirjoittaja ehdottaa te-toimistojen lakkauttamista.

– Maassamme ei mielestäni ole lainkaan työllistämispolitiikkaa. Te-toimistot pitäisi lakkauttaa, ja ihmisille tulisi antaa vapaat kädet auttaa itsensä takaisin työelämään, kirjoittaja toteaa.

Lähde : http://www.lansivayla.fi/artikkeli/426939-tyottomalla-kolme-korkeakoulututkintoa-hs-te-toimisto-suositteli

Ei kommentteja: