THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Rip Kirpy menestyy ja kyykytykset jatkuu sekä paskan lässytys liian monella

Laitan pari uutista tai kirjoitusta tänne sekä toivottavasti ajatusten tonavat ja karpaattien nerotkin ymmärtää jotain.


Tutkitusti nimittäin pärjääminen elämässä ei ole vain itsestä kiinni. Vanhempien koulutus, kulttuurinen pääoma, varallisuus ja ammatti ennustavat ihmisen elämää pelottavan paljon. Siitä kaveriporukasta, jossa teininä pyörin, on varsin moni päätynyt ennenaikaiseen hautaan tai vankilaan. Miksi minä en? Se, että minä saatoin jättää menemättä kouluun peruskoulun viimeisinä viikkoina ja saada silti erinomaisen todistuksen, ei ollut omaa ansiotani. Minä nyt yksinkertaisesti olen kermaperseeksi syntynyt.
MEILLÄ IHMISILLÄ on vain kova tarve ajatella, että menestyksemme on ollut omaa ansiotamme. Tästä kertoo käsite richsplaining. Se tarkoittaa sitä, kun hyväosaiset lässyttävät köyhille juuresten edullisuudesta tai kertovat, että pitää vain yrittää kovempaa.
Lue tästä alta lisää.
Ja sitten tietenkin kokoomuslainen laukoo aivan sairaita ja mistä näitä riittää.

Zyskowiczin ehdotus kuumentaa - HS: "Tällaista voi ehdottaa vain ihminen, joka on täysin sokaistunut omasta elintasostaan"

”Ehdotuksessa kävisi niin, että kohta työnantajien ei tarvitsisi maksaa palkkaa lainkaan. Pieni palkka korreloi minieläkettä, ja se seuraa ihmistä kuin kyttyrä”, hän kirjoittaa.

Lue tästä alta lisää.


Ja näitä riittää lässyttämään paskaa kun ollaan täysin pihalla kaikesta perusasioista että miten vähällä pitää satojentuhansien pärjätä ja karmea byrokratia.


Ei kommentteja: