THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 30. elokuuta 2016

Sikailu vaan jatkuu ja pahenee työmarkkinoilla

Laitan tähän muutamia kirjoituksia ja linkkejä vaan. Mikään ei muutu -90 luvun alun jälkeen eikä tällä menolla tule muuttumaankaan.


TEM:n ykkösvirkamies: Palkat alas ja työttömyysturva lyhyemmäksi


Kauppalehdessä oli nerokkaan kuuloinen ehdotus. Mies todella ymmärtää taloutta, saahan  hän 12 881 €/kk julkisella sektorilla.

Lue tästä alta koko kirjoitus.

Nämä oli vielä paljon kovempia huippuasiantuntijoita, johtajia vailla vertaa mitä yksikään Suomalainen. 
Tästä tulee sanonta "Hei, me tienataan tällä ja meillä on unelma, fantastista (kok)"

Diktaattorikoulu: Miten tulla menestyksekkääksi itsevaltiaaksi

Pidä ystäväsi varuillaan, innosta massat puolellesi ja oikeuta toimesi sankarimyytillä – italialainen Benito Mussolini rakensi diktatuurinsa niin taitavasti, että moni hänen jälkeensä tullut despootti on seurannut hänen oppejaan.


Lue tästä alta koko kirjoitus.


Tuenalennusautomaatti

Työttömille ilmoittaumisvelvollisuus kolmen kuukauden välein ja viiden päivän olemattoman työn tekovelvollisuus jokaisen kolmen kuukauden aikana tuen alentamisen uhalla?Sanokaa minulle, että tämä uutinen on ankka tai että näen pahaa unta. Tällaista järjettömyyttä en olisi osannut kuvitella edes tämän hallituksen keksivän.

Lue tästä alta koko kirjoitus.


Valititko Kelan päätöksestä? Käsittelyajat ovat venyneet jopa yhdeksään kuukauteen


Eikun silti vaan valitusta kehiin ;-)

Lue tästä alta koko kirjoitus.


Talousgurut ehdottavat maahanmuuttajille pitkää työharjoittelua: "Palkka voisi olla hyvin alhainen"


Tämän tiesi jokainen aivot omistava vuosia mikä on koko tämän touhun tarkoitus maahanmuuttajille sekä myös Suomalaisille toiselle osalle kun toinen puoli imuroi rahaa ;-)
Tiedän että monet sanoo ei hyö voi olla sikoja töissä toisia kohtaan, ymmärrän koska en minäkään mutta toiset taas ovat koska se tuo rahaa, valtaa ja jopa hienoja nimikkeitä ;-)

Lue tästä alta koko kirjoitus.
Menkäähän nyt kyykyttämään toiset töihin alaisiaan naamapokerina jota monet ei itse edes huomaa ja monet ei uskalla sanoa lopputilin uhalla mitään vastaan ;-)

Ei kommentteja: